REZZIME DANA (nedelja): Bili ste vrlo dobro! Samo tri promašaja

Vreme čitanja: 4min | ned. 21.04.19. | 23:00

Pogledajte ko vam je 21. aprila doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...


ZAOKRUŽENO

FRAJBURG - DORTMUND (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 0:4 (pročitajte opširniji izveštaj utakmice)

Derbi su izgubili, karakter nisu. Mada ih je pre dve sedmice Bajern izuo iz cipela, Dortmundova dečurlija još sanja šampionski pehar. Ako ništa drugo, pravo niko ne može da im oduzme, jer su posle debakla u Minhenu, pokazali drčnost i dvema uverljivim pobedama nastavili da pritiskaju lidera na tabeli. Zato su ubedljivo slavili, a vi ste zaokružili pogodak.

REAL MADRID - BILBAO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 3:0 (pročitajte opširniji izveštaj utakmice)

Fudbaleri Real Madrida bi verovatno sada najradije bili na nekim egzotičnim destinacijama i želeli da što pre zaborave na fudbal i ovu sezonu. Ali na njihovu žalost, moraće da igraju još... Zato je Karim Benzema morao da išamara Bilbao i het-trikom začini ubedljivu pobedu. A vama omogući da uzmete novac.

KARDIF - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,20) – rezultat 0:2 (pročitajte opširniji izveštaj utakmice)

To je to! Liverpul je uradio što je do njega i sada mu kao jedina nada za šampionsku titulu ostaje mrski rival Mančester Junajted. Redsi su opet sa utakmicom više preuzeli prvo mesto na tabeli od Mančester Sitija, preživeli teško i neugodno gostovanje protiv bunkera Nila Vornoka u Kardifu i pobedom od 2:0 uradili ono što se očekivalo. Vi ste iz toga profitirali.

VILJAREAL - LEGANES (tip 1, kvota 1,65) – rezultat 2:1 (pročitajte opširniji izveštaj utakmice)

Madrigal može da odahne – Karlos Baka i Karl Toko Ekambi obezbedili su pobedu za spas Viljareala i beg iz crvene zone! Opstanak još nije obezbeđen, ali makar se sada lakše diše. Viljareal je na svom stadionu savladao Leganes sa 2:1 (0:0), posle čega se oseća dah olakšanja... Nisu vas izneverili...

PSŽ – MONAKO (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 3:1

Klasična igra mačke i miša. Krizirali su u poslednje vreme Parižani, ali su večeras pripredili žurku navijačima. I pre meča sa Kneževima se znalo da su matematički overili titulu. Mogli su bezbrižno da se zabavljaju. Sve je za vas odradio Mbape. Het trikom je doneo sigurnu prednost domaćinu.  

BETIS – VALENSIJA (tip GG, kvota 1,65) – rezultat 1:2 (pročitajte opšriniji izveštaj utakmice)

Odlično ste osetili da će duel ova dva tima da bude efikasan. Mečevi u Sevilji tradicionalno obiluju golovima, a tako je bilo i tokom ove večeri. Golovima Gudeša u 45. i 49. minutu Slepi Miševi su stekli veliku prednost. A vi ste mogli da počnete da se radujete posle penala koji je Selso pretvorio u pogodak. 

SAN HOZE BOL. – ROJAL PARI (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 2:1

Sigurna pobeda favorita u meču bolivijskog prvenstva koji se našao na vašim tiketima. San Hoze je rutinski odradio posao. Bilo je potrebno samo da probije defanzivni bedem gostiju. To se desilo u finišu prvog poluvremena. Kasnije je sve išlo mnogo lakše. Gosti su stigli na gol zaostatka, ali u sudijskoj nadokandi. Nije bilo mnogo briga. 

PRECRTANO

ARSENAL - KRISTAL PALAS (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:3 (pročitajte opširniji izveštaj utakmice)

Nije prvi, verovatno ni poslednji put da će vas Tobdžije prodati, ali tako je to kada je Arsenal na terenu – večiti rulet i kocka. Tim Unaja Emerija je imao dva puta šansu da se uključi u trku za pobedu, ali nije uspeo. Ko zna šta bi bilo da je u 38. minutu sviran čist penal posle ruke Van Bisake, ali Džonatan Mos to nije video. Kristal Palas je to onda pretvorio u pobedu koja je pocepala tikete...

VITORUL – FCSB (tip 2, kvota 2,00) – rezultat 1:1 (pročitajte opširniji izveštaj sa utakmice)

Nazire se kraj šampionske trke  u Rumuniji. I po svojoj prilici FCSB će ponovo da ostane kratkih rukava. Velikan iz Bukurešta nije izdržao pritisak na gostovanju Vitorulu (1:1), pa sada za prvoplasiranim Klužom zaostaje pet bodova. A ostalo je četiri kola do kraja...Da ironija sudbine bude veća FCSB je u „kanal“ gurnuo sin legendarnog asa Steaue Georgi Hadžija, Janis. Upravo je on postigao izjednačujući pogodak u 80.minutu i praktično uništio šanse kluba iz Bukurešta.

TENERIFE – ALMERIJA (tip 1, kvota 2,20) – rezultat 1:3

Očajne igre Tenerifea nastavljene su i ove večeri. Klub sa Ostrva praktično ne može da se prepozna, tako da vam je propao jak kec. Sve je počelo po zlu već u petom minutu kada je Almerija došla do prednosti. Potom su se problemi samo nastavljali, a Tenerife je uspeo da potigne počasni pogodak. Jako malo.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara