Komentari na vest

Promene od sledećeg Mundijala: Uvodi se još jedno kolo, 12 grupa sa četiri tima, biće čak 104 utakmice

C

Coca cola

pre oko 1 godinu

SP.. Samo money money money
T

Tite

pre oko 1 godinu

Na nerdnom prvenstvu igrace Kina, Haiti, Nikaragva, Mali, Papua Nova Gvineja, Kiribati.A Italija ne može da se kvilifikuje već 2 mundijala a Nemačka ne može da prodje grupu već 2 mundijala. Engleska prodje grupu i kao i uvek ništa ne uradi kao i Spanija. Na narednom prvenstvu favoriti su Brazil,Argentina, Portugal,i Francuska te ekipe imaju najveće talente a i taman za 3 god imaće bas moćne ekipe.
Š

Škrabotina

pre oko 1 godinu

Španci su, ne baš tako davno, dominirali svetom. Biće sve više opasnih Afričkih ekipa poput Maroka, Alžira, Senegala, itd...nije ovo loše. Biće gladnih. Do tada i Gruzija sa Kvarom i Azarovim može biti ekstra nepoželjan protivnik.
O

OU

pre oko 1 godinu

I onda kažu svi koji igraju danas su najbolji svih vremena, svi su Goat i svake godine stiže novi goat. Kao dokaz tome daje se statistika. Pa normalno da imaju 3 puta više golova i asistencija, kad igraju 3 puta više utakmica. Miroslav Klose drži neverovatan rekord u golovima na svetskim prvenstvima, naravno da će biti laaagano oboren jer će prvo da se igra em više utakmica na SP, em će SP da se igra na svake 2 godine. I sve tako dok štancuje pare i dok narodu totalno ne dosadi fudbal, a hoće, verujte. Ali ovu garnituru nije briga za to, daj mi što više para dok sam ja na funkciji, a posle mene nek bude i pustinja šta me briga.
И

И

pre oko 1 godinu

И док играчи не крену да падају као шљиве по терену јер нису роботи. Иако су милионери имају и они право да буду живи и иоле покретни кад заврше каријеру.
I

Inzaghi

pre oko 1 godinu

Pa onda ubacite 64 reprezentacije i završite stvar. Domaćini prvenstva i šampioni kontinenata ne moraju da igraju kvalifikacije.
V

Vanja91

pre oko 1 godinu

Jedva čekam duel Nikaragva:Jordan na sledećem Svetskom :)
G

Gost2222

pre oko 1 godinu

Haiti i Gvadalupe