Golgeter Štutgarta Seru Girasi
Golgeter Štutgarta Seru Girasi

PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Štutgart ima “pik” na bavarske klubove

Vreme čitanja: 1min | pet. 10.05.24. | 11:29

Pročitajte nekoliko predloga za 10. maj…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
NEMAČKA 1 | 20:30
Augsburg - Stuttgart
ID: 8094744


Štutgart pokušava da pretekne drugoplasirani Bajern, kojem se primakao na dva boda, a s obzirom na partiju kojom je prošle subote savladao Crvene ni drugom bavarskom bundesligašu ne piše se dobro. Osim dvojke realno je da dođe i GG, pa razmotrite i kombinaciju radi veće kvote.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.8)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 20:45
Frosinone - Inter
ID: 8094715


Šampion Inter u prošlom kolu dozvolio je Sasuolu da osvoji bodove koji mu mnogo znače. Frozinone je u sličnoj situaciji i dobro bi mu došao isti “poklon”. No, tradicija nam ne dopušta da preporučimo keca jer domaćin nikad nije osvojio ni bod protiv Nerazura. Probajte X2&2+.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&2+ (1.4)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Brest - Reims
ID: 8094965


Na osnovu tri uzastopna poraza zaključujemo da su se fudbaleri Remsa već “raspustili” (a ostali su i bez trenera Vilijama Stila) i nemaju nikakav poseban motiv da zapinju protiv Bresta, koji je i dalje u igri za plasman u Ligu šampiona. Kec se podrazumeva, možda uz goleadu.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
FRANCUSKA 1 | 21:00
Nice - Le Havre
ID: 8094971


Kad mu je baš “prigustilo”, Avr je počeo da “pokazuje zube” i na utakmicama sa najjačim protivnicima (remi na Parku prinčeva), tako da Nicu, koja takođe merka kvalifikacije za Ligu šampiona očekuje težak, ali ne i nerešiv zadatak. Uparite keca i GG ukoliko jurite veću kvotu.


 



Konačan ishod

Tip: 1 (1.53)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Alaves - Girona
ID: 8094792


Alaves je vezao tri pobede i to nad Atletikom, Seltom i Valensijom, što bi trebalo da predstavlja ozbiljnu opomenu za fudbalere Đirone. Ipak, gosti su i dalje drugi na tabeli, a u prethodnom kolu savladali su Barselonu sa 4:2. Zbog toga ćemo se usuditi da vam predložimo dvojku.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.15)
Vredi probati
PORTUGALIJA 1 | 21:15
Chaves - Famalicao
ID: 8094936


Domaćima “gori” pod nogama i imaju još samo malo vremena da se izvuku iz zone ispadanja, ali prilično smo sigurni da neće uspeti u tome. Famalikao je u prošlom kolu iznenadio Benfiku sa 2:0 i uvereni smo da će biti uspešan i ovde. Ako sumnjate u dvojku, tu su vam 2-3 gola.



Konačan ishod

Tip: 2 (2.65)
Vredi probati
RUSIJA 1 | 15:00
Krylya Sovetov - Akhmat Grozny
ID: 8094660


Ovo je veoma nezgodan par. Domaći imaju osam bodova više nego protivnik, ali u poslednje vreme igraju promenljivo. S druge strane Ahmat je vezao četiri prvenstvene pobede, a neke od njih bile su protiv prilično jakih ekipa. Ipak, mi ćemo da vam predložimo keca, moguće je i GG.


 


Konačan ishod

Tip: 1 (2.35)
Za izbegavanje
NEMAČKA 2 | 18:30
Magdeburg - Greuther Furth
ID: 8094658


Grojter ima devet bodova više nego njegov protivnik, ali u poslednje vreme pruža promenljive partije. Magdeburg je posle problematičnog marta bio izuzetno sklon nerešenim rezultatima, zbog čega nam ovde sve deluje realno. Najpametnije vam je da preskočite ovu utakmicu.



Konačan ishod

Tip: 1 (2)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara