POČELO JE: Redovi do Autokomande, tražiće se karte više za Jang Bojs

Vreme čitanja: 2min | pet. 23.08.19. | 09:47

Zvezda počela prodaju ulaznica za revanš protiv Jang Bojsa

Još jedan meč igraće Crvena zvezda sa epitetom istorijskoj. Odličan rezultat iz Berna (2:2), kao i mogućnost da drugu godinu zaredom srpski prvak igra Ligu šampiona, raspalili su euforiju navijača kluba sa Marakane.

Crvena zvezda je danas počela prodaju ulaznica za revanš susret, a prizor ispred Marakane je očekivan. Brojni navijači Crvene zvezde došli su već u ranu zoru da zauzmu mesta ispred blagajne kako bi bili sigurni da će doći do ulaznica. Već oko devet sati formirao se red do ulaza u Sportsko društvo Crvene zvezde- A to je nekih 150 metara.

Izabrane vesti

Jasno je da će ulaznice planuti vrlo brzo. Možda već danas, jer su ljudi iz Crvene zvezde zatrpani zahtevima za trebovanje sa svih strana. Najviše se traže sever i bočni delovi istoka.

Nema sumnje da prvaka Švajcarske ščeka paklena atmosfera i da interesovanje za revanš protiv Jang Bojsa prevazilazi kapacitet Marakane. Na stadionu će biti samo 55.000 srećnika.

Ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 800 dinara, za bočni deo istoka (sektori 1, 2, 6 i 7) 1.200 dinara, za centralni deo istočne tribine (sektori 3, 4 i 5) 1.800 dinara, a ista cena važe i za sektore 1, 2, 6 i 7 na bočnom delu zapadne tribine. Za centralni deo zapada (sektori 3, 4 i 5, redovi 1-22) treba izdvojiti 2.000 dinara, za VIP zapad 3.000 dinara, VIP 1 i 2 5.000 dinara, kao i za VIP galeriju.

Svi vlasnici sezonskih ulaznica imali su pravo preče kupovine.

(Foto crvenazvezdafk.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara