Partizanov Vlalukin izabrao Metalac, Milošević ne računa na Birmančevića

Vreme čitanja: 2min | pon. 17.06.19. | 09:33

Perspektivni defanzivac će potpisati ugovor sa Metalcem na tri godine

Jovan Vlalukin je minule sezone nosio dres Teleoptika, a posle ispadanja u Srpsku ligu bio je jasan da ne želi da igra u njoj. Partizan mu je dao odrešene ruke, a on je izabrao da karijeru nastavi u Metalcu iz Gornjeg Milanovca, piše Sportski žurnal.

Iako je imao ugovor na još dve godine, crno-beli nisu računali na Vlalukina i zato su mu dali čiste papire, ne želeći da ga sputavaju u nastavku karijere.

Izabrane vesti

Vagao je Vlalukin i na kraju odabrao Metalac iz Gornjeg Milanovca i tamo bi u sredu trebalo da potpiše ugovor na tri godine i trebalo bi da bude pravo pojačanje za taj tim. Vlalukin igra kao desni bek, ali voli da bude ofanzivan i da se ubacuje napred. Na startu karijere je igrao i kao štoper i zadnji vezni.

U Partizanovoj filijali je bio starter na 33 utakmice, a samo je jednom zamenjen, što ga svrstava na lidersku poziciju kad je reč o minutaži u Teleoptiku.

Međutim, tu se priča o Partizanovim klincima ne završava. Naime, Žurnal piše da na spisku od 38 igrača prvog tima Partizana nije bilo jednog koji je pod ugovorom - Veljka Birmančevića. Ovaj vezista je prošle sezone igrao na pozajmici u Čukaričkom, a sada se nije pojavio na prozivci Sava Miloševića, a Žurnal ističe da je razlog upravo taj što ga Milošević ne vidi u svom timu.

Upravo zbog toga nije isključeno da dođe do nove pozajmice, možda baš u Čukarički, ili čak i prodaje.

FOTO: Star Sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara