Olakšanje na Marakani: Boaći preskače samo Lučane

Vreme čitanja: 1min | ned. 14.04.19. | 16:17

A možda ni to...

Lepo raspoloženje na Marakani, izazvanom trijumfom u derbiju prvenstva protiv Radničkog, brzo je pokvareno zbog povrede Ričmonda Boaćija. Strelac 13 prvenstvenih golova u ovoj sezoni napustio je stadion Ljutice Bogdan uz pomoć sanitetskog prevoznog sredstva. Takođe, imao je oblogu na potklonici. Prizori koji nisu nagoveštavali niša lepo za Crvenu zvezdu. Sve je slutilo da će potencijalni reprezentativac Gane biti izgubljen za najvažniji deo prvenstva.

Ipak, danas su na Marakani odahnuli. Posle dodatnih pregleda ustanovljeno je da Ričmond Boaći nije teže povređen, odnosno da nema oštećenja u kolenu i na potokleničnoj kosti. Prema pojedinim informacijama snažni centarfor mogao bi samo da preskoči kup duel sa lučanskom Mladošću koji je na programu u utorak. To praktično znači da će Boaći biti na raspolaganju Vladanu Milojeviću za duele protiv Čukaričkog i Partizana.

Izabrane vesti

Boaći je u prethodna dva meča u prvenstvu postigao četiri gola. Međutim, čini se da i dalje nije na nivou partija iz prvog mandata u crveno-belom dresu.


tagovi

Ričmond Boaći

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara