Komentari na vest

Njegoš je gazda na Karađorđu! Voša u pokrajinskom trileru srušila TSC i četvrta je pred plej-of

н

нс бој

pre 19 dana

Људи не лупетајте,оправдано је поништен гол Серија,штета јер је био мајсторија. Ретко ко може надиграти ТСЦ,одлично селектирана екипа за наше услове,нисмо их надиграли али смо их победили и то нам је доста,велика победа. Ми смо у узлету,плеј оф ће показати нашу снагу и квалитет.Ако одиграмо на овом нивоу било би одлично.Доста смо лутали са играчима,са игром,са тренерима,штета што се раније нисмо саставили,била би гужва за друго,треће место.
K

Kmeeek

pre 20 dana

Polovina Zvezdini igrači i trener Zvezdaš. Sada ne terate i ne plujete Bandovića, slaninari. Sada je dobar. A i blizanci su vam dobri. To jest igrači jednog od blizanca. Gde bi bili bez njih. Ni u 8 u ligi A šta ste vi?
Z

Zubus72

pre 20 dana

Sva sreća pa u Zvezdi ne igraju Vošini igrači KATAI , IVANIĆ .......
m

mare fkv

pre 19 dana

Kako te nije sramota da izjavis to, ako uzmemo u obzir zvezdine sastave u poslednjih 7-8 godina. Boze, ko sve danas ima pristup internetu...
M

Monteroo

pre 20 dana

Seri je najbolji stranac u SLS još od moreire,svaki kontakt s loptom pravi razliku,nema s kim da odigra ali pravi takvu razliku gde god primi loptu...sve ih čini boljim....
Y

Yydnd

pre 20 dana

Јесте добар можда и најбољи, и тачно је да нема са ким да игра. Ето можда са Кембелом али овај тренер до скоро га није стављао у први тим. Тачније док се Радуловић није повредио. Права ствар би била да Кембел оде на десну страну, Сери у средину као AM јер то му је примарна позиција а Радуловић на десно крило. Зука и Његош иза њих. И имали би најбољи напад и један од бржих у СЛС.

Неко реалан

pre 20 dana

Радује ме "повратак" Војводине у врх наше лиге, каква је таква је. Поново пишем - џаба све кад "Карађорђе" не испуњава услове ни за квалификације Лиге конференције. Не знам да ли је смешно или тужно !!!!
L

Liman 1914

pre 20 dana

Bravo momci, sledece kolo verovatno odmah sa madjarima u topoli, da ih dobijemo jos jednom pa mozda budemo i treci do kraja!
S

Seri

pre 20 dana

Je čistu loptu uzeo jer je ovaj itsc pravio opstrukciju i nije ga nagazio. Ovi iz vara signaliziraju a ni sami ko ni sudija koji je gledao 3 m donese pogrešnu odluku i ponište najlepši gol kola. Sve u svemu da i Vojvodina konačno u NS pobedi projekt koji je i u pokrajini zbog zna se čega važniji od Vojvodine koja je valjda zaslužila posle 30 g ravnopravane uslove.
d

drug

pre 20 dana

Druze ne mozes da budes toliko subjektivan, cist ali cist faul, covek ga nagazio kramponima po kolenu. Daleko od toga da je hteo da ga nagazi ali se desilo. Kako mozes tako da pises a da nisi pogledao snimak situacije.
d

drug

pre 20 dana

A isto tako pogledaj faul koji je dosudjen Vojvodini iz kojeg je pao gol. Vrlo sumnjiva suituacija, lepo se vidi da Petrovic odnosi loptu potpuno cisto, a onda pola sekudne kasnije natrcava Kempbel i saplice se o njegove noge. Meni licno to nije prekrsaj.
B

Bojan Va

pre 20 dana

Zanima me,ako neko zna,ima li među navijačima Tsc Bećarima i Srba?
S

Secur

pre 20 dana

Ima. Zasto? Mene zanima da li medju navijacima Zvezde i Partizana ima Srba? Ili su i dalje Jugosloveni?
н

нс бој

pre 19 dana

У екипи имају више Срба од титових близанаца заједно,ако ти је то важно
B

Bojan Va

pre 19 dana

Pitah za navijače,ne za sastav. Ako je neko željan rasprave nek me zaobiđe .
b

besan ker

pre 20 dana

Niko ne spominje degutantno tendenciozno suđenje u korist TSC, sramotno je bilo. Poništen gol Voši, gomila nedosuđenih kartona za TSC, seckanje igre... Ovakvo loše suđenje na domaćem terenu nema nijedan klub u ligi.
S

Strom

pre 20 dana

Netacno. Bio sam na utakmici, gledao. Gol Vojvodini opravdano ponisten, bio je faul. Svi kartoni zasluzeni. Nisi u pravu druze.
P

Pobeda je resenje

pre 20 dana

Zamislite samo tabelu u nasoj ligi 1.Vojvodina 2.Tsc 3.Radnicki Kragujevac 4.Radnicki Nis 5.Partizan 6.Zvezda samo zamislite.
@

@pobeda je resenje

pre 20 dana

Pa u takvoj raspodeli stvari, Partizan bi se borio za opstanak, ako cemo posteno

AkutniBol

pre 20 dana

Ne znam da li i dalje da budem pod utiskom kako Bandović nije rešenje za šefa struke moje voljene Vojvodine. Za sada ima rezultate, nadam se da nije samo kratkog daha. Napred Voša!
C

Chiske1

pre 20 dana

Boza kanda nije dunster
L

L1MAN

pre 20 dana

Malbašiću, veliko ti hvala što si otišao na onu tekmu Partizana. Sve nam je krenulo na bolje od kada ti više ne igraš. Neko je Filip Malbašić, a neko Zuka kapiten!
k

krivac

pre 20 dana

Šta kaže Lazetić, jel zvezda kriva?
Z

Zemunole

pre 20 dana

Nije mi jasno zasto ovaj momak ne igra u Zvezdi...
F

Fudbal1

pre 20 dana

Odlican napadacki fudbal obe ekipe,prstalo je na sve strane.
Ј

Јјсма

pre 20 dana

Па шта све допуштају Звезди можда од следеће године уведу правило да могу да играју 15 играча. Свако ко да гол неко пита а што овај не игра за петокраку црвену.
b

bašamrkalj

pre 20 dana

8k bi bilo da se utakmica igrala u normalno vreme oko 19:30 ili 20h
С

Сале2323

pre 20 dana

Значи од (не)играња радним данима, сад се дошло и до (не)играња у послеподневним недељним сатима, па зато нема публике у Новом Саду!?!? Ако је било 5.000, то је срамота за град од 400.000 становника, који стадион од 15.000 не могу напунити у оваквим утакмицама! Сем кад Звезда или Партизан дођу! А онда пола буду навијачи истих!
b

bašamrkalj

pre 20 dana

Uh što si nervozan toliko?
G

Gost0007

pre 20 dana

@Sale, a gde su 50% gradjana Srbije sto navijaju za jednog blizanca i 50% za drugog? Di su se sakrili? Nesto ih nema u milionskom Beogradu na tribinama …
A

ADICE

pre 20 dana

Silovoo te Njegoš, Orbane, Orbane, Orbaneee
L

Luja

pre 20 dana

Primitivizam i prostakluke čuvaj za porodični krug.
n

nick kerr

pre 20 dana

Само ти псуј Орбана. Он је најбољи од свих са којим се граничимо.
G

Gost0007

pre 20 dana

@kerr Jel to onaj sto je na utakmicu reprezentacine dosao sa salom gde je Vojvodina kao pokrajna pripojena Madjarskoj? Daleko mu lepa kuca.
ž

žarkolazetić

pre 20 dana

Pa kako ću ja sada da postanem trener partizana?
P

Pandora_

pre 20 dana

Ti si Božo naš Ćabi Alonso!
b

božadunster

pre 20 dana

Oduvek sam mislio za Njegoša da je teški maneken, nisam ga gledao u Zvezdi. Bio sam pesimista ( kao šta će nam ovaj ) i sada povlačim svaku lošu izgovorenu reč. Dečko je ozbiljan ratnik, da dodješ iz Primere u Novi Sad, 99 posto njih bi glumilo mangupe i vuklo se po terenu, ne i ti. Krvariš za Vojvodinu, oduševio si me i proslavom kojom silinom pokazuješ na Vošin grb. Ovim si kupio publiku za sva vremena. Poseta bi bila još bolja da ste utakmicu stavili u 20h, oni ljudi na istoku i Firma na severu izginuše na 30 stepeni 90 minuta. Ne znam samo čime je to Vukanović zaslužio da bude kapiten kada Zuka izlazi, Lazar Carević golmančina mora da bude zamenik. Zuka, bravo za gol, majstorija. Seri strašan igrač, Vukan sve bolji. I za kraj ću reći nešto što sam mislio da neću nikada... Kako kaže ono Vojin Ćetkovic u Montevideu Nebojši Iliću, kada mu pridje i zagrli ga " Bravo Božo, veliki si " Kakva pobeda... IGRAJ VOŠO, RASTURI IH SVE!
T

Topolis1913

pre 20 dana

Voša više sreće nego pameti. Nanizali pobede protiv IMT, Surdulice i Pančeva i sad su ekipa. Remi protiv TSC najrealniji rezultat.
C

Chiske1

pre 20 dana

Topolcaninu dala vam Vosa 4 komada danas, majstoriju Seria sto su sudije ponistile u ozbiljnom ligama bi gol bio priznat! Ako je Lazetic rekao cestitam onda znate koliko je sati. Realno dobra tekma ali ovo u Europi nece proci, mislim ni bg blizanci nisu nista bolji… Vosi trebaju 3 dodatna Seria da bi nesto uradila u Evropi. Jos jedan stoper, oba beka napadac i srednji vezni. Krila su najjaci deo tima.
N

Naopako

pre 20 dana

@ Topolis1913 Vosa vas je takticki razbila! Da niste dali ona dva bzvz gola i da je seriju priznat regularan gol bilo bi 4-0 za Vosu!
Z

Zrenjaninac x

pre 20 dana

@Chiske1 Vojvodini gol opravdano ponisten, bio je faul. I Vojvodina nije uopste bolje igrala. Bio sam na stadionu, gledao.
J

Jedva

pre 20 dana

Topola dosta jaca na sredini, fali petrovicu jedan ozbiljan igrac pored njega Zukic nemoze da odgovori brzinom protiv ekipa kao sto je Topola
@

@Zrenjaninac

pre 20 dana

Sto si bio ako nisi navijac Vose?Ili da nisi mozda navijac TSC-a?Bolje da se borite da vratite Proleter i da vam Petrovgrad ne bude isaran ciganskim grafitima.
G

GOST 510

pre 20 dana

Opasna je Voša, još malo pa će biti na nivou Maribora.
Z

Zrenjaninac x

pre 20 dana

@Zrenjaninac Bio sam da gledam utakmicu kao ljubitelj fudbala. Voleo bih da i Vojvodina i TSC skinu drzavne projekte sa cela tabele, tome se nadam. Ono sto sam napisao je moje misljenje. Proleter iz Zrenjanina se ugasio zbog duga od oko 300.000 evra u ono vreme, a Partizan je proslog meseca dobio 3.2 miliona na poklon od drzave, i jesenas je dobio jos 2 miliona evra od drzave. Nisam ja kriv sto Zrenjanin nije deo Beograda, pa da klub iz Zrenjanina moze da dobije milione evra na poklon od drzave da pokrije dugove. Podrska i za Vosu i za TSC, da skinu blizance!
Z

ZvonkoBogdan024

pre 20 dana

Zašto bi neko morao da navija za neki od dva tima da bi išao na utakmicu? Ja sam takođe bio a ne navijam ni za jedne ni za druge. Da se izvučete napolje iz stanova kladionica i fotelja i uživate u lepom danu i fudbalu ne bi stadioni bili prazni