Adejemi beži Markinjosu (Reuters)
Adejemi beži Markinjosu (Reuters)

Najava dana (utorak, 7, maj): Čekamo prvog finalistu LŠ, Partizan na testu u Podgorici

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.05.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

PARI SEN ŽERMEN – DORTMUND, 21.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Izabrane vesti

Dobićemo večeras prvog finalistu Lige šampiona. Dortmund ima minimalnu prednost iz prve utakmice (1:0), ali to u Gradu svetlosti može za čas da se istopi. Pogotovo što su Nemci najpredvidivija ekipa u Evropi. Embapeu je ovo poslednja šansa da osvoji „ušati“ trofej sa Svecima.

BOLTON – BARNSLI, 21.00

(Fudbal, Liga 1)

Očekuje se da ovo bude formalnost za Bolton, koji je prvi meč polufinala baraža za ulazak u Čempionšip dobio sa 3:1. Barnsli je u očajnoj formi, nema pobedu u sedam poslednjih utakmica.

OSNABRIK – ŠALKE, 18.30

(Fudbal, Nemačka 2)

Bitna utakmica i za jedne i za druge. Osnabriku samo pobeda još daje nade da može u poslednja dva kola do opstanka, mada u realnosti i tada jako teško. Šalke još nije na zelenoj grani, potreban mu je makar bod u ovom meču.

RADNIK – JAVOR, 18.00

(Fudbal, Srbija 1)

Surduličanima su već spakovani koferi za selidbu u niži rang, dok Javoru gori pod nogama i ima imperativ pobede. Muče se Ivanjičani kada igraju na strani, ali poslednja dva puta kada su bili Radnikovi gosti ostali su neporaženi.

IMT – NOVI PAZAR, 14.00

(Fudbal, Srbija 1)

Za Novi Pazar nema brige, dovoljno je daleko na tabeli da može mirno da spava u finišu šampionata. IMT-u su bodovi daleko potrebniji, pošto je prvi iznad crte baraža. Pobeda bi ga približila ostanku u Mozzart Bet Superligi Srbije.

INĐIJA – SMEDEREVO, 17.00

(Fudbal, Srbija 2)

Okršaj dva tima koja se bore za promociju u Superligu. Deluje da je Inđija u nešto boljoj formi, mada ne briljiraju ni jedni ni drugi. Smederevo je upisao dva kiksa u minula dva kola, izgubio je od Grafičara (1:2) i remizirao kod kuće sa Mačvom (0:0), tako da su mu tri boda preko potrebna u ovom susretu.

GRAFIČAR – JEDINSTVO UB, 17.00

(Fudbal, Srbija 2)

Grafosi su digli ruke od borbe za promociju u Superligu, dok Jedinstvo trenutno drži poziciju broj dva, koja direktno vodi u elitu. Veliku pobedu ostvarili su Ubljani nad Tekstilcem u prošlom kolu (2:1) golom pred kraj meča, tako da sa velikom dozom samopouzdanja dolaze u Beograd po novi trofej.

PANATINAIKOS – MAKABI TEL AVIV, 20.15

(Košarka, Evroliga)

Vreme je za odluku: peti meč četvrtfinala Evrolige, iz Atine će samo jedan klub na Fajnal for, Panatinaikos ili Makabi. Imali su Izraelci meč loptu u Beogradu, nisu je iskoristili i sada će morati da prežive „pakao“ u prestonici Grčke. Ali, jednom su već uspeli u ovoj seriji da slave kao gosti, tako da ih ne treba otpisivati.

BUDUĆNOST – PARTIZAN MOZZART BET, 18.00

(Košarka, ABA liga)

Revanš polufinala ABA lige, Partizan u seriji vodi 1:0. Poslednja prilika za Budućnost: ili će vratiti seriju u Beograd ili će večeras završiti sezonu. Crno-beli su u prednosti makar zbog toga što imaju u džepu adut majstorice kod kuće. Dobio je Partizan Mozzart Bet i prvenstveni meč u „Morači“ sa 89:83.

MEGA – CRVENA ZVEZDA, 20.00

(Košarka, ABA liga)

Zvezda je apsolutni favorit da dobije i drugu utakmicu polufinala i plasira se i ove sezone u borbu za trofej. Mega bez najboljeg igrača Uroša Plavšića bila je slab protivnik u prvom meču, koji je izgubila 30 razlike. Sve osim sigurnog trijumfa Zvezde bi bilo iznenađenje.


tagovi

najava danaInternet klađenjeklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara