Komentari na vest

Milenković jedini srpski reprezentativac u završnici evrokupova

D

Damjanlele

pre 12 dana

Previse se tupi kurac, nemamo bre struku i to je to, nas fudbal je zivi kurac, jednostavno Srpski treneri ne razumeju danasnji fudbal. Imas toliko dobrih igraca na raspolaganju, nema veze sto je Milenkovic u zavrsnici samo, ocete da mi kazete da Vlahovic uz Kejna nije najkompletniji napadac u grupi, ocete da mi kazete da Mitrovic uz Ronalda nije najbolji igrac glavom na svetu, ocete da mi kazete da Radonjic nije jedan od najbrzih krilnih igraca na svetu, nista od toga i jos mnogo cega se ne koristi. Sta je jos gore, nama je za trenera potrebna teska ljudina od coveka koja moze da se bori sa ovim pritiskom jer smo mi bolestan narod, tolko volimo da seremo da je to neverovatno. Piksi probao jednom sa 4 pozadi nije proslo i odma se usro, pa ko je sta napravio odjednom. Jebite me u dupe ako ja sa tim momcima ne bi osvojio svetsko i evropsko prvenstvo!
D

Da da da

pre 13 dana

I to u ligi šampiona c c c c, al smo jaki ko miš kaki
T

Teško je šmrkati i ne krasti

pre 13 dana

Imaćemo odmaran sastav, plus - narod/mediji prvi put u istoriji nisu džinovska tupava hepo kockica koja se loži na repstaciu... Svi uslovi za uspeh repstacie su napravljeni, ali samo do prve pobede - jer onda sve kreće nanovo - celo loženje, tupavost i ostale droge.
S

Samo

pre 13 dana

Nemamo trenera
L

Laker

pre 13 dana

Ma Erakovic je bolji, Milenkovic je prevsra!!
P

Pedja108

pre 13 dana

Mi odavno nemamo neke top igrace. Nakon Piksija je dugo bila praznina, a onda se pojavio Tadic, kog je inace "veliki strucnjak" Curcic hteo da eliminise iz reprezentacije. Sada je i Tadic u godinama i mi nemamo drugog takvog kreatora. SMS nikad vrhunski igrac biti nece, Samardzic sedi na klupi, kao i svi drugi mladi gastarbajteri koji se odluce za nas dres. Piksi forsira suludu ideju sa istim igracima u istoj formaciji i svi ostali znaju unapred kako cemo igrati i 3 godine od sada. Bez ideje da se nesto promeni, da se u toku meca menja formacija, proigravanja itd. A i Milenkovic je daleko od nekog ozbiljnog igraca, iako je u zavrsnici evrokupova. I da ih je vise, mi svejedno zavrsavamo EP u prvom krugu. Nakon EP, Piski ce reci kako su povrede omele nas tim da igraju najjaci, da su protivnici bili veoma teski, da nismo imali srece. Jedino nece reci da nismo imali znanja, sto je presudno.
J

Jedan ali vredan

pre 13 dana

I jedan je pun o kad se uzme u obzir nas fudbal. Posto mi dete (nazalost) voli i trenira fudbal, znam kako se radi pod jedan sa mladima. Sta se tu desava. Seniorski fudbal je jos i dobar, kakva je situacija u mladjim kategorijama. Infrastrukturu ne uzimam u obzir. Pocevsi od trenera, menadzmenta klubova, saveza, pa cak i sudija, dok su RODITELJI posebna prica. Sve je negativno. Celokupna atmosfera je crna. Ko je u tome moze da vidi decu koju od malih nogu spremaju kao investiciju. Pocevsi od roditelja pa na dalje. To nije prirodno prema deci. Ubijate im ljubav prema fudbalu. Umesto ljubavi gradite neku losu stranu u njima gde se oni bore po svaku cenu da zgaze druga pored sebe. Ja ne vidim svetlo na kraju tunela u sledecih 20 godina.
B

Boners

pre 13 dana

To sto Piksi nece zvati Svilara ne znaci da ga neki drugi selektor nece pozivati. Imali smo selektore koji nisu zvali Matica, Tadica, SMS- a pa su posle nastavili kod drugih.
M

Mrak

pre 13 dana

Antic, Muslin i Piksi su jedini treneri koji su radili u interesu naseg fudbala. Krstajic i slicni su primer tih nekih drugih koji su dosli po zna se kojoj liniji. Mada mi se cini da se Piksi sve vise povija i prihvata sta mu kaze ekipa odozgo. Sledeci koji nam sleduje je bas po meri ovog naroda i drzave a to je opet neki Mladen sa clanskom kartom biblioteke.
P

Piksiiiii

pre 13 dana

Stranka radi za srpski fudbal??
D

Deformisani Ateidta

pre 13 dana

Imamo Semeda Bazdara
a

auuu

pre 13 dana

A uskoro krecu letnje bajke o vrhunskim pojacanjima nasih mezimaca Zvezde i Partizana , a onda razocarenje i pljuvacina kada zaredaju porazi. A dzepovi klupskih mendzera PUNI. Ovce, ide sisanje!
b

budobognasma

pre 13 dana

Srbija nema top igrace. Nemamo tu klasu i ni jedan selektor nije za to kriv. U odnosu na Evropu i svet imamo nekoliko dobrih igraca i masu osrednjih ili "tankih". Svaki plasmn na bilo koje prvenstvo je uspeh. Sta vi ljudi ocekujete? Pa pogledajte srpske timove - prosle sezone JEDNA JEDINA pobeda u svim evropskim mecevima .Sramotna gol razlika u debelom minusu. A i ta jedna pobeda iz penala!!! Ako uzmemo bod ili dobijemo Slovence na EP to je uspeh i razlog za zadovoljstvo. Sve vise od toga je ekstra uspeh. Moja jedina primedba je sto nemamo nikada silinu u igri vec igramo MEKANO. Sve drugo je - realnost.
P

Pedja108

pre 13 dana

Bilo bi vise pobeda da su svi imali protivnika kao Partizan, koji je bio najlaksi.
d

d.g.

pre 13 dana

I to u trećeligaškom evropskom takmičenju. Toliko o srpskim fudbalerima.
M

Ma daa

pre 13 dana

Kreću naručeni tekstovi kako ni ovaj lik igrao u startnoj postavi. Za reprezentaciju nije sve i da igra u Realu.
С

Сале2323

pre 13 dana

Док је Дон Терзе, Мркеле, Вазуре, пољопривредника Недима, Пиксија, Шурбатовића, Нешка Миловановића, Тончеви, Џаје и остале бораније српског фудбала, тако ће нам бити... Људи који гледају прво свој џеп, па џеп својих блиских људи, где им фудбал буде на последњем месту, са њима ће бити све горе и горе. Хрвати су имали 3 играча у мечу Ситија и Реала, данас два најјача светска тима. Чак се и одричемо свог Свилара, због ега Пиксија, а наше дете Павловић бежи од нас. Па не, нема разлога да бежи, заиста нема!
B

Bojan 1285

pre 13 dana

Ne seri
G

Grobar32

pre 13 dana

A sta cemo kada smo truba. Nisu problem klubovi u kojima igraju nego jel imaju punu minutazu tamo.
D

Dembele

pre 13 dana

Ma moze da prodje ali i dalje je panj. Najgori je bio na svetskom prvenstvu.
G

GostLazar

pre 13 dana

A Svilar je Nemac?
G

Gostggggggg

pre 13 dana

Nije Nemac, ali nije ni bivsi Partizanov igrac. To je bila poenta ovoga.
B

Batistuta1

pre 13 dana

Nismo mi toliko loši,samo nam treba neko ko zna da igra,i ko zna da ih vodi.Samo to.
B

Bila je gužva

pre 13 dana

Ha,ha,ha,Jović ispao!?Jedino je mogao iz autobusa!
J

Jöle 39

pre 13 dana

Gde je i šta radi Nesta iz Zenita
J

Je ti devojku skinuo?

pre 13 dana

Igra fudbal na ozbiljnom nivou, za razliku od Bekenbauera sa tribina Bazelovog i Monakovog stadiona.
s

srspki fudbal

pre 13 dana

Ovo govori dovoljno o kvalitetu srpskih igrača ali i timovima u kojima igraju…Pre neko veče 3 Hrvata u meču Sitija i Reala…
P

Plus imaju brozovica koji moze da igra za bil

pre 13 dana

Glavni gost
3

3 Lions

pre 13 dana

Već vidim izlike kada Euro dođe: joj umorni su svi,duga i naporna sezona, puno utakmica, osetilo se to na tereni itd.. A samo Milenković April u Europi dočekao
S

Susjed

pre 13 dana

Gledaj ti svoju repku a ruku na srce,sigurno ćeš imati više da vidiš!
A

Aco CZ

pre 13 dana

Nemoj da preuvelicavamo sliku, secam se perioda kad bi imali Vidica, Ivanovica ili Stankovića samo u završnici evro takmičenja. Nije tu problem. Vise bi uspeha kao reprezentacija imali da nam 15 igraca igraju u top 6 liga standardno ,da su starosti 23-28 godina. Da nam mladi ne idu preko sa 17,18 godina, pa da tek zaigraju u trecerazrednim klubovima sa 22 godine. Kao Zvezdasa okorelog me sramota da kazem da nam Terzić i Nedimovic kroje savez, kao ranije Karadzic. Da menadžeri prave spiskove, a da nam plasim seVidic, Mazic i Matic nikad ne dodju na celo FSS.
Г

Гос'

pre 13 dana

То све објашњава. Ко разумије-схватиће..
A

Alex20

pre 13 dana

Realni budimo da nikad gore nismo bili sa igracima u ligama petice i da su nam glavni igraci iz Saudijske Arabije i iz Turske veteran i kao takvi mi se prepucavamo i trazimo nesto,realno je da trebamo biti srecni sto smo uopste na Evropskom prvenstvu,sve ostalo pa cak i neki plasman kao sto je prolaz grupe bi bio ravan cudu.A da stvar bude gora onde gde smo bili najjaci i gde smo proizvodili igrace poslednjih 20 godina a to je odbrana i bekovi toga vise nema.Da li ce se nesto promeniti u skorijoj buducnosti boga pitaj,da ima talentovane dece ima a sve ostalo upitno.
G

Gostttt

pre 13 dana

Problem je sto oni ne bi trebalo da budu glavni igraci. A bice. I to je problem Piksija i njegovih menadzerskih pajtosa
N

Nikola sam ja

pre 13 dana

I onda nas narod njih pljuje, da se me trude i da igraju ispod nivoa za reprezentaciju. A da vas pitam, ispod kog nivoa. Oni bas i igraju na nivou Fenerbahcea, Torina, Hetafea.. Nego mi imamo jednog igraca u Juventusu i onda valjda mislimo da tamo u vrhunskim timovima nema nekih Danaca, Svedjana, Japanaca, itd, nego smo mi sila :)
G

Gostpoipoi

pre 13 dana

Imamo i igraca u Milanu koji je bolje plasiran od Juventusa 🤣
O

Ognjen 161

pre 13 dana

I to u LK ! Za 12 godina terora nad srpskim sportom nisu izbacili nijednog igrača vrednog pomena, počevši od boćanja, preko kriketa do fudbala.
A

Alex20

pre 13 dana

A pre toga bilo sve potaman.Klasican glupi grobar sta dalje reci.
U

UPDP

pre 13 dana

Pises o zvezdi, naravno.
O

Ognjen 161

pre 13 dana

Pa sve što danas vredi je napravljeno pre toga ili tokom prvih godina terora. Čak ste i vi pravili bolje igrače pre 2012. Pogledaj zvezdu iz 2005, 2006 i koliko je tih igrača napravilo lepe karijere u ligama petice, pa Bjelica u košarci i još neki solidni igrači. E sad uporedi to sa ovim u zadnjih 12 godina.
T

TD

pre 13 dana

Bjelicu je napravio Partizan!
П

Пеђа РС

pre 13 dana

Гледам прије неко вече Сити - Реал и тамо Ковачић, Модрић, Гвардиол. И ту се ми као нешто поредимо (нажалост).
r

rea

pre 13 dana

Svako poređenje je gotovo time da su oni u zadnjih 7 svetskih prvenstava 1 bili u finalu, 2 puta bili treći. Mi na zadnja 4 SP imamo 2 zadnja i jedno 28 mesto.
T

TD

pre 13 dana

@rea, nije bas tako- 2006. smo bili poslednji, dakle, 32, 2010. 23, 2018. deoba 22. i 23. mesta, 2022. 29. mesto.
p

podesen

pre 13 dana

Sve je spalo samo Piksetin konto nije.Samo buja,kad mu date ugovor imace vise od Emerija u Aston Vili.A radice 35 dana u godine,ma milina.
s

slabost

pre 13 dana

Greska! Ovde je rec o tome koliko mi nemamo igrace za sam vrh, a ocekujemo osvajanje prvenstava. A to sto krivis Pikseta je greska, krivi FSS i one koji daju ugovore. One koji diriguju. One koji ce postaviti takvog selektora da ces prestati fudbal da gledas.... moze im se.