Albert Nađ (©Starsport)
Albert Nađ (©Starsport)

Albert Nađ: Vojvodina trenutno najbolja u ligi, drugo mesto cilj od početka sezone

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.05.24. | 19:25

“Moramo da počnemo da pobeđujemo”, kaže novi trener Partizana

Poraz u večitom derbiju kada je menjao suspendovanog Igora Duljaja. I sada poraz Alberta Nađa na zvaničnom debiju na funkciji Partizanovog šefa struke. Ovaj večerašnji neuspeh u sudaru sa Vojvodinom jednako bolan. Crno-beli su u meč ušli u ulozi favorite, na kraju su im gosti iz Novog Sada očitali lekciju.

Posle meča, Nađ sportski priznaje poraz.

Izabrane vesti

Morali smo mnogo bolje u napadu, defanzivno nismo bili loši u odbrani, iako smo primili tri gola. Igrali smo protiv kvalitetne ekipe, več sam rekao da je Voša u ovom trenutku najbolja u ligi. Ništa, idemo dalje da se borimo”, rekao je Nađ za TV Arena Sport, a kada mu je predočeno da posle četiri uzastopna poraza u Mozzart Bet Superligi ni drugo mesto više nije sigurno odgovorio je…

Drugo mesto nam je cilj od početka sezone. Moramo da probamo da pobeđujemo”.

Kolega sa protivničke klupe Božidar Bandović očekivano sasvim zadovoljan.

Odigrali smo dobru utakmicu, prezadovoljan sam kako igramo. Zasluženo smo pobedili, igrali smo protiv jedne dobre ekipe koja je do pre mesec dana bila prva. Čestitam momcima na borbenosti i taktici. Pokazali smo naš stil igre i da možemo da igramo sa svima. Nećemo ništa da menjamo, igramo napadački da pobedimo”.



tagovi

Albert NađFK PartizanFK VojvodinaBožidar Bandović

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara