Komentari na vest

Mijatova kritika Vinisijusu: Smiri se, Realov dres ne trpi takvo ponašanje

L

Luka2012

pre oko 1 mesec

Ovo nije za crveni, apsolutno. Čist žuti karton zbog odgurivanja igrača, nema udarca i nema davljenja sa 2 ruke kao što reče igrač Lajpciga.
c

cist crveni

pre oko 2 meseca

Ovo je crveni ko kuce, nego su Realovi igraci zasticeni ko beli medvedi.
v

vroom

pre oko 2 meseca

Mogao bi cika Mijat da mu pomogne i oko poreza, onako kako i sam zna - visokomoralno
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Ovo derište i primitivac sa samo 4 razreda škole je nešto najgore u poslednjih 10 godina. Uličarsko ponašanje je preneo na teren. Rasizam je zlo, ali njemu se ne zviždi zbog toga po svim stadionima Evrope, već zbog odvratnog ponašanja. Pfuj sa ovim primtivcem. Pitanje je dana kada će dobiti po labrnji od nekog, što u končanisi i zaslužuje.
Š

Šaran

pre oko 2 meseca

Vinija će da peglaju više nego Nejmara. Živi bili pa videli.
b

barranjacccccccc

pre oko 2 meseca

Sudija je blago rečeno bio katastrofa. Kros je zaslužio barem dva žuta kartona pokraj onoga što je dobio...... nije mi žao švaba nego me nervira guranje španskih primadona.
C

Colin Robinson

pre oko 2 meseca

Za šta je Jović dobio isključenje pre par nedelja, ovo je za 3 crvena kartona.
p

penal

pre oko 2 meseca

33 i zatvor 7 godina

dragonfly

pre oko 2 meseca

Ukoliko ne posluša Mijatov savet (a luda-glava-Vini izgleda ne ye..bb..e nikoga ni 3% ), velika je verovatnoća da neće postati veliki igrač. Ovo što je uradio je bilo toliko prljavo i odvratno da je crveni najmanje što je trebao dobiti.
S

Suludi Milojko

pre oko 2 meseca

Veliki igrač nikad neće postati. u odlučujućim utakmicama uvek ga stave u džep.
D

Dzoni-1970-

pre oko 2 meseca

Cist zuti karton za ovaj prvi start, a posle ovo sto je uradio je isto minimum za drugi zuti, a realno i za direktan crveni...
c

cv

pre oko 2 meseca

to vini legendo sto te vise hejtuju ti si bolji samo rokaj
M

MANOL0

pre oko 2 meseca

Čobani nepismeni ! Uhvatio ne uvatio. To je pravopis. A to sto ga nije uopste uhvatio nego ga odgurnuo je prica da ,,novinar" iako je mozda gledao utakmicu,ne veruje svojim ocima vec izjavama ljudi iz nemackog tima.
P

Preža

pre oko 2 meseca

Možda je samo slučajno preskočeno slovo, čemu odmah vređanje?
r

rsczz

pre oko 2 meseca

Ja bi i ovog Orbana iskljucio, daj covjece nije te udario maljem u glavu gurno te minimalno. Kako smo za samo 15ak godina izgubili muskost u potpunosti ... Svijet klizi u provaliju ogromnom brzinom !
O

Ojsaa

pre oko 2 meseca

Da je Orban malo pojačao utisak jeste, ali takodje da je to neko Viniju uradio video bi ga kako se prevrće do gola, svakako čist crveni bez obzira koliko ga je jako udario, ne smeš baš da udaraš ljude u grlo tek tako.
Z

Zotax

pre oko 2 meseca

Cist crveni, odgurnuo ga u predelu grla.
H

Hhggv

pre oko 2 meseca

Nista cudno. Real je jedini klub koji nikad nista posteno nije osvojio.
T

Tripleta#14

pre oko 2 meseca

Verovatno navijas za "prepostenu" barselonu...
Z

ZZ Crew

pre oko 2 meseca

Kad se pogleda ovo i ono sto je Jovic napravio i dobio crveni onda je ovo za centralni zatvor u Madridu
D

Dare.BG.

pre oko 2 meseca

Meni je veci rebus to sto trpe iz uprave Reala ovaj ziheraski i odvratni fudbal koji Real igra gotovo cele sezone. Ovo je gore od Murinja i Alegrija zajedno!
C

Comiliiii

pre oko 2 meseca

Igraju vise na ime kluba. Malo sudije,malo ime,malo novcem gde ne moze i tako guraju do finala i finale. Pazi Modric zlatna lopta? Kakvo ponizavanje pre svega Barseloni,pa posle Xaviju i Iniesti ako se misli na sredinu terena De Brujin je za njega prvo tata. Udjite i pogledajte golove i asistencije od svih pa uporedite. Tehnicki sva trojica i statisticki bolji od Modrica. Ali Real lobi u toj dobi.
g

gost1987

pre oko 2 meseca

zlatna lopta se dodeljuje za ucinak u toj godini ne za generalni utisak tokom karijere....Modric je u godini u kojoj je dobio Zlatnu Loptu izmedju ostalog vodio Real do LŠ i to bio jedan od kljucnih igraca tima,a i vodio Hrvate do finala SP i to bukvalno na njegovu igru dosli do finala....dok je KDB ispao sa Belgijom i odigrao Solidnu sezoni u sitiju....ajde malo edukacije pre kenjanja po legendama
q

qqq

pre oko 2 meseca

Colill ili kako vec.. Pa koju god statistiku da pogledas Modric je ispred njih zajedno, sem po titulama u PL
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Modrić nikako ne može biti bolji igrač ni od Ćavija ni od Inieste.Po meni ni od KDB.U toj godini nije on vodio Real do LŠ.U toj ekipi je najbolji bio Ronaldo.Takođe nije vidio ni Hrvatsku jer su na tom Svetskom i Rakitić i Perišić igrali bolje od njega samo što je on najbolji igrač te repke pa je zato i proglašen za najboljeg.Inače o Modriću mislim sve najbolje.Svakako jedan od najboljih u istoriji ali nije tad zaslužio da bude najbolji na svetu jer su i Mesi i Ronaldo svakako bili bolji.