Komentari na vest

Jan Karlo Simić na radaru premijerligaša, zavrzlama u Milanu sa agentima

Pjanić sa tri žutaa

pre 21 dana

Svi Simic pa Simic. A niko da prokomentarise najprecenjenijeg golmana Menjona. Svima nam je bio simpatican, a onda sa 2,800k na 8-10k. Simpaticno... 😂
0

01

pre 20 dana

opet ovaj smarac. drzi se ti tvog intera mani se ostalih shvati da smaraaas
G

Gost...

pre 21 dana

Ako je izmedju Bormuta i Fulama, glasam za Fulam. Prosle godine bili deseti, ove godine se mucili u pocetku dok se nisu navikli na igru bez Mitra, al posle pobedili Arsenal, Totenhem, Junajted,Brajton,itd. Marko Silva vrhunski trener, unapredio Mitrovicevu igru jako, kao i druge igrace poput Robinsona, Rima, Munjiza i drugih. Vilijana takodje,koji je bio klasa al posle lose igrao u Arsenalu i Brazilu, sad ponovo jedan od boljih levih krila u ligi. Mislim da bi bio dobar izbor za njega. Ali i da ostane u Milanu, mislim da ne bi pogresio.
M

Mujagic

pre 21 dana

I nas strucnjak mu ne da sansu….
S

Smederevo23

pre 21 dana

Vec i vrapci na grani znaju kakav biser Srbija ima u odbrani. Ali mi cuvamo Blekiju mesto na Evropskom jer dober je Bleki zalsuzio je da igra. Sa njim u odbrani primamo samo 2 gola po utakmici. Nije to tako lose lol. To je vise uzasno.
l

laker

pre 21 dana

a sa ovim primamo 5 od Portugala U19, to sto decko trenira sa prvim timom Milana ne znaci da je Van Dajk.. kakvi su nasi ljudi covece, nista ne znaju o ovom decko ali cim vide Milan odma misle da je Bog!
@

@laker

pre 21 dana

Naravno da ne znaci da je Van Dajk, bice bolji duplo. A nedaj Boza da ga za 5-6 godina porede sa onom cepanicom sto je prvu ozbiljnu sezonu imala sa 29 godina. Ovaj momak ima potencijal da do 29. godine napravi koliko ona cepanica ne bi za 3 zivota.
S

Sedorf10

pre 21 dana

Pa dobro ceo svet vidi da je Simic ogroman kvalitet, osim naseg fudbalskog saveza i Piksija. Zasto mi uvek moramo da kasnimo sa reakcijom. Ponizavamo malog da igra za tamo neku levu omladinsku selekciju koju je prerastao jos pre 2 godine. A na Evropsko vodimo najgoru odbranu u istoriji Srbije. Umesto da je mali debitovao protiv Rusije i Kipra da upozna sve reprezentativce i da se uklopi na nevaznim prijateljskim utakmicama bez pritiska. Bila je idealna prilika za to u martu. Ali mi nikada nismo propustili priliku da propustimo priliku.
D

DidierDrogba11

pre 21 dana

Petrović, Nedeljković, Nastasić, J.K.Simić, Pavlović, Samardžić, N.Matić, SMS, Kostić, Tadić, Vlahović.
А

Антинеутралац

pre 21 dana

Настасић је склон повредама, тако да се не бих на њега ослањао као стандардног штопера. Добар играч.
D

DidierDrogba11

pre 21 dana

Najbolji naš štoper, a tim bi bio spoj mladosti i iskustva, ne bi iznevjerili igrom sigurno.
l

lazeta

pre 21 dana

pa igra redovno ove sezone, dok je zdrav Nastasic nam je najbolji stoper.
B

Babaroga

pre 21 dana

Đankarlo uz Blekija i Pavlovića bedem reprezentacije narednih 15 godina!!!
P

Paa

pre 21 dana

Delimično si u pravu. Jan Carlo in bleki out.
G

Gostgost

pre 21 dana

Simic i jeste. Ova dva drveta sto dalje od reprezentacije, narocito profi grejac tribina Pavlovic
@

@gostgost

pre 21 dana

smaras vise sine, idi gledaj Erakovica u Real madridu, ovaj zenitu..
L

Laker

pre 21 dana

Pavlovic sa 22god ima odigrano SP, cele kvalifikacije za SP i EP, Ligu Nacija, postigao gol na SP, odigrao 2 Lige Sampiona i ti kaze ne on??? Najskuplji nas stoper 25M, jel si dobar ti GostGost??????!!
G

Gostgost

pre 21 dana

Pavlovic Zenit moze samo da sanja, ipak je to ozbiljan klub, daleko kvalitetniji od Salcburga. @Lazeta - i sta ako je igrao i dao gol? I Bukari je dao gol na svetskom, je l on onda kvalitet za Liverpul? Pavlovic prvo ne razume fudbal, drugo, ispada konstantno, trece, izlice bespotrebno, cetvrto, spor je i neokretan. Sve u svemu jedan prosek od stopera koji da nije levonog ne bi dalje od Teleoptika stigao.