I šesti klub stao u red, pita za Topića

Vreme čitanja: 1min | sre. 08.01.20. | 16:52

Mladi vezista Vojvodine je baš na ceni...

Odavno je poznato da Crvena zvezda nije jedini klub koji je bacio oko na jednog od najtalentovanijih fudbalera Vojvodine Mirka Topića (18). Iz dana u dan, međutim, niže su imena interesenata i to različitih evropskih liga. Pre nekoliko dana trener Novosađana Nenad Lalatović poručio je da Topić mora da ostane na Karađorđu barem do leta, ali kako pojedini klubovi "kidišu" pitanje je da li će Vojvodina izdržati sve te napade.

Posle srpskog šampiona, zatim Sparte iz Praga, Tuluza, Mančester Sitija i zagrebačkog Dinama, čiji su predstavnici zabacili udicu, ukrajinski mediji javljaju da je isto jesenas uradio i kijevski Dinamo. Navodno, slavni klub slao je svoje skaute da gledaju Topića, a u Kijev su se fvratili s tefterom punim dobrih utisaka.

Izabrane vesti

Kako tvrde Ukrajinci, Dinamo bi rado uzeo omladinskog reprezentativca, ali ne bi ga odmah bacio u vatru, već bi se ovaj kalio u mladom timu godinu dana. Pitanje je, naravno, da li bi se takva ideja uopšte svidela Topiću i njegovim predstavnicima...

Mladi vezista u prvom delu sezone odigrao je 11 utakmica za Vojvodinu i postigao dva gola. MOZZARt Sport krajem prošle godine pisao je kako Mirko Topić ima izlaznu klauzulu "tešku" 800.000 evra, ali igrač ne želi da žuri s promenom sredine, pa ta činjenica neće biti od nekog naročitog značaja ove zime.

Foto: Starsport 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara