Humanitarni tiket u podne: Goran Marić tipuje za Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine iz Novog Sada

Vreme čitanja: 4min | sub. 18.01.20. | 11:44

Nekadašnji centarfor Milionerima poverava 3+ igru u Augzburgu

Jednom centarfor, uvek centarfor! Tom konstatacijom započinjemo igru plemenitosti s nekada ubojitom devetkom, Goranom Marićem koji je u svojoj karijeri nosio dres Selte B, Las Palmasa, Barselone B, na osnovu čega nije ni potrebno podvlačiti razloge zbog kojih ga smatramo fudbalski kompetentnim u kladilačkom poduhvatu plemenitosti. Pre početka igre, konstatujmo da je Goran na kraju igre došao do MOZZART kvote 10,23, dakle da se nada dobitku većem od 100.000 dinara kako bi stigli do još jednog plusa na cifru od fenomenalnih 14.677.690 dinara koliko smo do ovoga momenta donirali u našoj akciji.

Krećemo od utakmice LACIO – SAMPDORIJA. Domaći Lacio je pobedom nad Napolijem upisao i desetu uzastopnu pobedu u  Seriji A što je ujedno i klupski rekord. Inzagijeva ekipa sada je na trećem mestu tabele uz četiri boda zaostatka za Interom, i šest za vodećim Juventusom. Kod kuće takođe blistaju sa sedam pobeda i dva remija uz 2,78 golova koje postižu u proseku. Sampdorija se ubedljivom pobedom nad Brešom (5:1) pomerila pet bodova od opasne zone, dok je na gostovanjima ostvarila dve pobede uz šest poraza i jedan remi. Lacio je poslednji put od Sampdorije izgubio 2016, a sedam od prethodnih osam duela ovih timova završeno je uz tip GG3+.    

Izabrane vesti

“Igram kombinaciju 1&2-4”, rekao nam je fudbaler koji je veći deo svoje karijere proveo na španskim terenima.

Na sledećem paru on tip bira na osnovu očekivanja od meča AUGZBURG – DORTMUND. Posle X ishoda sa RB Lajpcigom i poraza od Hofenhajma, Dortmund je u ozbiljnom sosu. Gosti dakle moraju da napadnu u gostima, u čemu bi mogla da im pomogne ozbiljna kadrovska kriza u redovima Augzburga koji je u proteklih pet kola poražen jedino od lidera tabele. Svakako na ruku Milionera ide i avgustovskih 5:1 na meču para koji redovno igra GG mečeve, a na čijim utakmicama u prošloj kalendarskoj godini nije dolazilo manje od GG3+.

“Biram 3+ igru”

Selimo se na utakmicu MANČESTER SITI – KRISTAL PALAS. Gvardiolin tim je konačno počeo da liči na nezaustavljivu mašinu što je donedavno bio. Osetila je to na svojoj koži Aston Vila koju su Građani pregazili sa 6:1. Ipak, ovaj uspon forme stigao je malo kasno s obzirom da ih od vodećeg Liverpula deli 14 bodova. Od aprila meseca Siti je na svom terenu izgubio jedino od Vulverhemptona i Mančester Junajteda. Kristal Palas je u očajnoj formi. Bez pobede je na sedam od osam poslednjih mečeva, dok je ove sezone slavio samo tri puta na gostovanjima. Građani su dobili 16 od prethodnih 18 duela sa Palasom koji je na poslednjih šest poseta Etihadu primio ukupno 24 gola.

“Kombinujem 1&3+”, reče bivši fudbaler koji je još u tinejdžerskim danima otišao u Španiju, gde je u omladinskim selekcijama igrao za Barselonu i Seltu.

Na narednom paru analiziramo utakmicu SASUOLO – TORINO. Domaćin ima tri vezana 3+ poraza, ali i neprijatna sećanja na Torino od koga više od X ishoda nije izvukao još od daleke 2016. godine. To gostima godi, naročito nakon pobeda nad Romom i Bolonjom, kao i proboja u osmofinalnom susretu Kupa Italije. Inače, na ovaj par je od januara 2018. godine dolazila GG igra, u šta uračunavamo dva X ishoda, kao i dve vezane pobede Torina iz godine koja je za nama.

“Sada igram GG3+”.

Tiket zaključujemo utakmicom RB LAJPCIG – UNION BERLIN. To što RB Lajpcig radi u poslednje vreme, zove se pravi liderski pir.  Teško tome mogu da se suprostave Berlinci, sećajući se na avgustovskih 0:4 protiv domaćina ove utakmice. Uz to, efikasne partije u poslednje vreme igraju oba sastava u neku ruku garantuju da bi i ova utakmica mogla da bude efikasna.

“Verujem u 1&3+”, zaključio je rođeni Novosađanin, nekadašnji redovni strelac Segunda divizije B koji je samo u sezoni 2007. na 2008. postigao 21 gol na ukupno 32 utakmice u pomenutom takmičenju.

Za kraj, recimo još da smo u protekloj godini do dobitne sume od 3.744.800 doniranih dinara došli uz pomoć 46 humanitarnih dobitnika. Među uspešnim igračima su režiser Emir Kusturica, prof. dr Danica Grujičić, glumac Aleksandar Srećković Kubura, Miloš Biković, Dino Rađa, Aleksandar Đorđević, Dušan Ivković, Milan Mačvan, Dragan Džajić, Ćavi Paskval, Mira Banjac, Oliver Njego, Saša Matejić

Nadamo se još berićetnijoj 2020. godini u kojoj smo tačno do polovine januara ostvarili već dve kladilačko – plemenite pobede. Nastavićemo u istom smeru, naravno ne izostavljajući nezaobilazno tipovanje “Humanitarnih tiketa” namenjenih MOZZART svetu preko Drine.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Goran Marić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Zavoda za žensku decu i omladinu iz Višegrada. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 10,23,  a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara