Komentari na vest

Gudelj operisan i u trci sa vremenom! Piksi u Torinu gleda golgeterski megdan Vlahovića i Jovića

R

Razum i osećajnost

pre 9 dana

Baš ćemo nagrabusiti bez ove "starlete"
б

баш га снашли

pre 9 dana

проблемови,ем је оперисан,ем је у трци са временом...
u

urgh

pre 9 dana

kakav okrsaj jovic moze da vodi? sa kim? on se decko (nadam se da ga fudbal toliko zanima) bori sa sobom zato sto nema poverenje trenera, pa trener pre igra razne druge varijante cak i kad debelo juri rezultat, nego sto ubacuje njega. imao je blistav pocetak godine ali je iz nekih, koliko vidimo svi -disciplinskih stvari, izgubio poverenje piolija. Kakav god da je Pioli, Jovic nema minute, i sto se mene tice, decko bar zbog toga je na svojih 70%. Mislim da treba da se proceni da li neki napadac sa manjim klvaitetom, ali vise minuta u nogama vise vredi od Jovica. Na zalost, u ovoj zemlji ljudi koji su amateri, cesto mnogo bolje rezonuju od placenih nazovi strucnjaka. Sportski pozdrav
i

iz sljivika

pre 9 dana

Ne brinem ja za njega. I u Kataru su nam turnir uništili oni sa jednom nogom na terenu, ali "zaslužni".
G

Golemac

pre 9 dana

"...igrati prvu test utakmicu sa Austriju.." :D
I

Italy

pre 9 dana

Ne znam što se ne potrude da povedu Matića na Euro. Zbog opšte stvari svi nek progutaju žabu. Al sta vredi kad je Piksi nadmen.
Г

Гостарика

pre 9 dana

Какве везе, дете, Пикси има са Матићевим неиграњем за репрезентацију? И какве су то фантазије уопште? Има ли овде неко старији од 13 година? ...сва су питања била реторичка.
V

Vulex

pre 10 dana

Gudelj ako otpadne to je veliko pojacanje, jos kad bi Matic odigrao Euro..
i

i opet ista prica

pre 10 dana

I opet idemo sa bogaljima na prvenstvo opet nismo naucili da ne treba ici sa nespremnim igracima
B

Bivši

pre 10 dana

Selektor treba da vodi samo one igrače koji su ovu polusezonu standardni u svojim timovima, makar na uštrb kvaliteta (na papiru). Bolje neko ko ima 15-20 utakmica u nogama tokom proleća, nego neko ko će da se plaši nove povrede i da koristi prvenstvo za vraćanje u formu.