©FK Voždovac
©FK Voždovac

Golobrada navala Zmajeva: Četiri špica rođena nakon 2001. godine

Vreme čitanja: 2min | uto. 14.06.22. | 11:21

Dresove Voždovca zadužili Borisav Burmaz i Nikša Vujanović

Voždovac nastavlja tradiciju promovisanja novih igrača, što je potvrđeno novim zvaničnim akvizicijama na krovu Tržnog centra stadion. Kao što je već objavio Mozzart Sport, novi prvotimac Zmajeva postao je doskorašnji špic Grafičara Borisav Burmaz, a Voždovac je danas promovisao još jednog mladog golgetera, mladog reprezentativca Crne Gore Nikšu Vujanovića.

Novi šef struke Nebojša Jandrić i ove sezone će imati mladu ekipu, ali će navala biti ubedljivo najmlađa, s obzirom da su Burmaz i Vujanović rođeni 2001. godine, a tu su i dve godine mlađi golgeteri Dragan Stoisavljević i Aleksa Beskorvajni. Ukoliko ne bude iskusnijih pridošlica, napad Zmajeva predovidće igrači koji u proseku imaju 20 godina.

Izabrane vesti

"Voždovac je odlična sredina za svakog mladog igrača. Uslovi za rad su odlični, kao i stručni štab. Prethodne sezone klub je bio nadomak plasmana u Evropu, a ja sam došao da taj uspeh ponovimo i nadmašimo ako je moguće. Daću sve od sebe da na svojoj poziciji pužim maksimum i golovima doprinesem tome", jasan je Burmaz a na to se nadovezao

Sličnog mišljenja je i Nikša Vujanović.

"Privukla me lepa igra Voždovca, moderan totalni fudbal, i zato sam želeo da zaigram ovde. Imao sam dobru polusezonu u Rudaru, dao sam osam golova, i očekujem da u istom ritmu nastavim. Što više asistencija i golova jasan su cilj".

Direktor beogradskog kluba Miloš Mirković zadovoljan je najnovijim akvizicijama.

"Potpisali smo dva mlada i talentovana igrača koji su pokazali mnogo u mlađim kategorijama. Pokazali su da imaju kvalitet i za seniorski fudbal, a sada je vreme da u pravoj sredini dosegnu svoj pun potencijal. Na njima je da vredno i posvećeno rade tokom priprema, pod vođstvom novog šefa, a ja im u ime kluba želim mnogo sreće i uspeha na terenu", poručio je Miloš Mirković.


tagovi

Borisav BurmazNikša Vujanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara