Fudbaleri Stokporta (©Reuters)
Fudbaleri Stokporta (©Reuters)

Engleski i rumunski fudbal u Mozzartu donose najveće kvote

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.03.24. | 10:07

Nigde nećete naći veće na pobede Stokporta i Petrolula

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o pobedama Stokporta protiv Krauli Tauna u engleskoj Ligi 2, odnosno na Petrolula protiv Univerzitatee Krajove 1948 u 1. kolu rumunskog plej-auta Lige 1. Kvote na englesku dvojku i rumunskog keca nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Meč 39. kola u engleskoj četvrtoj ligi. Stokport Kaunti je na sjajnom putu da se plasira u Ligu 1, potrebno mu je da zadrži jednu od vodeće tri pozicije. Osam kola pre kraja takmičenja je drugi na tabeli, ima 67 bodova, koliko i trećeplasirani Reksam i četvrtoplasirani MK Dons. Međutim, odigrao je po dva meča manje od obe ekipe, baš kao i od lidera Mensfilda, koji je na +5. Stokport je u blagom padu forme, remizirao je na tri od poslednje četiri utakmice, a u tom periodu je savladao samo Njuport. Uprkos tome, favorit je protiv 10-plasiranog Kraulija. Doduše, domaćin se razigrao, sa četiri pobede u poslednjih pet kola je malo poravio svoj položaj na tabeli i sada ima realnu šansu da stigne do sedmog mesta, koje vodi u plej-of. Ima dva boda manje od sedmoplasiranog Vimbldona i tri odigrana meča manje. Prvi susret Stokporta i Kraulija ove sezone, početkom septembra, završen je 2:2.

PETROLUL - UNIVERZITATEA KRAJOVA 1948 (PONEDELJAK, 19.30), KEC 2,35

Počeo je plej-aut u rumunskom šampionatu, koji će da odredi koja dva tima će ispasti direktno u Ligu 2, a koje dve ekipe će u baraž za opstanak. Niko nije bezbedan, Univerzitatea 1948 je trenutno 13. na tabeli, što vodi u baraž. Ima 16 bodova, samo dva manje od 11-plasiranog Petrolula. Ovo će da im bude treći susret u sezoni, a zasad obe ekipe imaju po jednu pobedu. Oba tima su odbranila domaći teren, Petrolul je u avgustu bio bolji sa 4:3, dok je meč u Krajovi odigran 19. decembra završen trijumfom Univerzitatee 1948 sa 2:0. U poslednja četiri kola Petrolul je nanizao četiri poraza, dok je tim iz Krajove u tom istom periodu osvojio samo jedan bod, remijem sa Politehnikom Jaši (1:1).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara