(© MN Press)
(© MN Press)

Dušan Đorđević se vraća u Radnik

Vreme čitanja: 1min | uto. 09.01.24. | 10:05

Surduličani će imati već trećeg stratega u sezoni

Specijalitet Mozzart Bet Superlige, oličen u čestim promenama trenera, ne jenjava ni u zimski danima. Klubova ima 16, a novih lica na klupi, u poređenju sa krajem prethodne sezone čak 17. Samo što je lice koje će se pojaviti u Surdulici i te kako poznato tamošnjim ljubiteljima fudbala, jer je Dušan Đorđević pred promocijom u Radniku, prvi je objavio Sport klub.

Klub sa juga Srbije je na poslednjem mestu prvenstvene tabele, odigrao je još jednu jesen za zaborav, morao da reaguje usled razočaravajućih rezultata i zato je zahvalio na saradnji Milanu Milanoviću, koji je vodio ekipu u poslednjih mesec dana takmičenja, kad je zamenio Zorana Ljubinkovića.

Izabrane vesti

Posle Milanovića, palicu u Radniku će, ako ne bude promene u naredna dva dana, preuzeti Dušan Đorđević. Prilagođavanje na sredinu neće mu predstavljati problem, već je radio u Surdulici u sezoni 2021/22 i među 11 pobeda na 31 utakmici posebno se izdvaja ona nad Crvenom zvezdom (2:1).

Pre i posle toga, Đorđević je radio u Čukaričkom i Napretku, dok je poslednji angažman imao u mladoj reprezenatciji Srbije, gde je dobio otkaz zbog debakla od Engleske u kvalifikacijama za plasman na Prvenastvo Evrope u Slovačkoj 2025.

Radnik je ostvario samo jednu pobedu u prvih 19 kola šampionata, a na početku drugog dela, 10. Februara, biće domaćin Đorđevićevom bivšem klubu, Čukaričkom.



tagovi

Dušan ĐorđevićRadnikRadnik SurdulicaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara