Komentari na vest

Buongiorno Italia: Florenci pod istragom za nelegalno klađenje

elmagico

pre 6 meseci

i da jeste treba kao El Saravi brat najjaci, sve se demantuje iste sekunde i advokat odma dize optuznice protiv svih

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@tema dilema on ono ona markomarkovic@gmail.com vladarizsenke@gmail.com francuskapresuda@gmail.com Nadji devojku, hobi, pustaj zmaja na vetru, gledaj u sunce...ili tako nesto. Zivi zivot, ostavi nas na miru sa svojim nadrealno debilnim komentarima.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

I sta kazes, pjanic trebao da dobije crveni karton protiv vas pre deset godina? Toliko je vec proslo od tad? Urnise te taj kompleks nize vrednost koji imas, ti nam to cak ni ne krijes.
I

Inter

pre 6 meseci

On, ono i ona@ proslo je 5 godina i svakako je trebao biti iskljucen na toj utakmici. I nije samo taj skandal obelezio tu utakmicu. 2-3 godine posle, Orsato je sudio mec izmedju vas i Juventusa, i za slican start je iskljucio vaseg igraca. Menjon je sad napravio slican start (ipak grublji od onog Pjanicevog), i opravdano je iskljucen, u tome smo svi saglasni. Ja sam se ukljucio samo da prokomentarisem ovaj slucaj, sta vi imate da raspravite to i raspravite.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@on ono ona Bla bla bla
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Hvala, znam kad je bilo, kolo pre toga Napoli je pobedio juventus u Torinu golom Kulibalija glavom u 90. minutu (i to posle kornera) i vratio se u trku, posle toga je izgubio ubedljivo od Fiorentine i potpuno je pao posle tog kola. Ovaj tvoj mi je pre izvesnog vremena napisao da to nije bilo pre pet vec pre deset godina i jos je imao te drkosti da insistira na tome i da napise da nemam pojma ili tako nesto. Nemam ja vise o cemu da raspravljam sa njim niti sam ikada imao, ti si vec druga prica, pozitivno gledano.
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

*pozitivno receno
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Naravno, ti samo to i umes da napises, nisam ni mislio da si sposoban za nesto dubokoumnije. Zasto mi se uopste obracas? :-)) Ne, ozbiljno, koji je tvoj problem, sta te muci? Gledaj bre malo svoja posla i samo svoj klub, kakve veze sto pisem ovo ima sa tobom i(li) tvojim klubom? Nicim vas nisam prozvao jer gotovo iskljucivo pisem o Milanu, tebe jos manje.

Pjanić sa tri žutaa

pre 6 meseci

@on ono ona Nisi prozvao ali smaraaaaš! SMARAAAAŠ! Glupi nikovi, deset komentara na vest, opsesivno ispravljanje gramatickih gresaka, sastavi Milana sa nekim upitnicima, svaka druga rec kompleksi...svaki put isto. I da, utakmica sa Orsatom je bila pre deset godina... 😂 Nemas pojma. P. S. Koliko je ko dubokouman pokazuje tvoj dubokoumni stav da je arogancija vrlina. Aplauz...
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

I dalje se drzis toga da je bila pre 10 godina iako ti je sad i tvoj "saborac" napisao kada je tacno bio odigran taj mec? Hahaha Vrh. Dobro, tacno je da smaram, ali, zasto ti imas potrebu da me opominjes toliko cesto, zasto mi ukazujes na to, branis teritoriju ili sta? Odavno je Gete rekao da je skromnost odlika hulja, nije mi drago sto ti odgovaram na taj nacin, ali, nisam siguran da zasluzujes drugaciji stil jer mnogima ides na nerve i kao da namerno provociras da bi izazvao takvu reakciju. Moguce je da trazis paznju od onih koje ne poznajes, sta li? Mogu ja da budem i veoma fin i slatkoreciv, ali, ovo sasvim sigurno nije mesto za to...
L

Lektor

pre 6 meseci

Cak 16 povreda misica od pocetka sezone (ukupno 24 povrede), a nismo jos ni na trecini sezone, katastrofa...
S

Scandinavian neighbour

pre 6 meseci

@On, ono i ona Po tebi, da li je to 3. ili 4. mesto koje vodi u Lš ugroženo? Pored Sv. klupskog prvenstva '25, neigranje i Lš naredne sezone bio bi ozbiljan udarac za finansije kluba... Inter je samo od gola LM10 Salcburgu obezbedio €70m, ozbiljan je novac u pitanju...
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Jeste, naravno da jeste, sa ovim skakavcem i stetocinom ni LE i LK vise nisu toliko sigurni...
M

Mou

pre 6 meseci

Petardirani su u ozbiljnom kanalu, neka, neka. Ako obezbede TOP 4 i bar daju gol Interu, sezona će se smatrati i više nego uspešna :D
O

Objavite danas

pre 6 meseci

5:0 1998, 6:0 2001. Od 1908. ste jedna prava komedija!

seconda_stella

pre 6 meseci

Još jedan veliki udarac za Inter, posle Pavara povredio se i Baštoni.
Z

Zar baŠ(t)on(i)

pre 6 meseci

BaŠtoni?
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Sportielo- Kalabria, Kalulu, Kjer (nedovoljno oporavljen, izmedju ostalog, i zbog toga Milan nije imao stopera na klupi na poslednje dve utakmice iako nema opravdanja za to sto u protokolu nije bilo (ni) J.K. Simica), Pelegrino (kaldara), Bartezagi- RLC (nedovoljno oporavljen, nije ni ulazio u igru protiv Lecea, prethodno ga nije bilo mesec dana, citav oktobar je propustio), Benaser- Pulisic- Ziru (nije povreda u pitanju kod njega (jos nekako odoleva), medjutim, propustice naredne dve utakmice zato sto je protestovao iako je bilo ocigledno da je sudija dobrano (da ne kazem grdno) pogresio na Milanovu stetu), Leao. Sta mi onda treba da kazemo?
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

ONCE MORE: Sportielo, Kalabria, Kalulu, *Kjer, Pelegrino, Bartezagi, *Loftus-Cik, Benaser, Pulisic, Leao. Dakle, cak osmorica povredjenih i dvojica nedovoljno oporavljenih.
I

Inter

pre 6 meseci

On, ono, ona@ nazalost, to je pokazatelj da neko ne radi nesto dobro u klubu, godinama Milan muku muci sa tim, ako nista ne menjaju onda su sami krivi. I evo, cak i novi igraci se povredjuju, dakle to je jos jedan pokazatelj katastrofalne pripreme i/ili lecenja igraca. Ja shvatam da neki igrac moze imati hronicnih problema (npr. Sensi, ili Ibrahimovic sto je imao, koji je u godinama), ali ovo je vec previse. Inter nije imao puno problema sa povredama. Kod Intera je duze povredjen Kvadrado, Arnautovic samo sto je izasao iz povrede, veceras se opet povredio na reprezentativnom mecu. Calhanoglu se upravo vraca sa reprezentativnog okupljanja, a Bastoni zbog povrede propusta Juventus i verovatno Napoli. Pavar je teze povredjen, ali je povreda nastala u klubu. Jedno pitanje (nije cinicno, samo informativno), koliko Milan ima reprezentativaca i koliko njih je vazan sraf u svojoj reprezentaciji?
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Znam za sve to o cemu pises, tek sad su pokrenute neke ozbiljnije price o tome da bi pioli morao dobro da razmisli i o promeni svojih kondicionih trenera, eventualno moze da se poradi na promenama metoda ili da njegov strucni stab bude prosiren i da dodju neki drugi (novi) ljudi, a da ovi sadasnji ostanu sto je strasno jer oni to ne zasluzuju. Mislim da je za ovo poslednje okupljanje pozvano samo devet nasih igraca (necu da tvrdim da je 100 posto tako), zasto pitas? Menjo, Teo i Ziru su sigurno vazni srafovi, to znas i sam. Leao nece igrati jer je povredjen iako nisam bas ni siguran koliko on igra za Portugal, Pulisic takodje nije pozvan ako se ne varam, Kjer i Loftus-Cik su takodje valjda ostali u "Milanelu" mada nisam siguran. Musah, Rajnders, Krunic, Cukvueze, svi oni redovno dobijaju poziv. Kalabria je nedavno konacno pozvan, ali, onda se povredio protiv Napolija. I Tomori je nekad na spisku, ali, uglavnom ipak nije.
I

Inter

pre 6 meseci

Pitam da vidim opterecenost Milanovih igraca reprezentativnim obavezama. Naravno, velika je razlika i da li su igraci vazan sraf u reprezentaciji, jer se samim tim vise trose. Jos gore je timovima koji imaju Juznoamerikance u timu, oni bukvalno dolaze u kluv 48 sati pre meca. Za Menjona, Zirua i Tea znam. Oni svakako i jesu klasa, ali za ove druge igrace ne znam. Ako se ne varam, i Benaser je vazan sraf u reprezentaciji (kada nije povredjen).
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Ne samo igraci iz Juzne Amerike nego i oni koji igraju za kanadu, sad i Meksiko, K. Pulisic je vec nekoliko puta bio onaj koji se poslednji vracao u Milano. Recimo da je Tijani tek u skorije vreme (tacnije, od juna) poceo sa nastupima, Musah je za svoju selekciju debitovao jos pre tri godine?! Da, Benaser je izuzetno vazan sraf za Alzir, coveka nema vec sedam meseci, a izgleda da ce ici na KAN, ja ga prvi nikad ne bih pustio jer mislim da je to veoma nekorektno prema klubu.
I

Inter

pre 6 meseci

Pa eto, generalno americki kontinent je problem, i to svakako pravi velike probleme klubovima. Inter ima vise reprezentativaca i vise vaznih srafova u reprezentacijama, ali uvek je najcesci problem sa ovima iz Juzne Amerike. Inter makar ima srece sto nema igrace za to prvenstvo u Africi koje bas utice na roster klubova. Tu ce Napoli najvise ispastati jer ostaju bez najboljeg igraca.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

I mi cemo biti bez Benasera i Cukvuezea, a i Adli se odlucio za Alzir pre godinu dana pa i vise, nisam siguran sta se tu dalje desavalo.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

"A study from "La Gazzetta dello Sport" has suggested that AC Milan have been more wronged by officials this season than they have benefitted from decisions. The paper (via Radio Rossonera) published a report which breaks things down into two very simple categories: refereeing errors in favour of teams (i.e. they benefit from a wrong decision) and errors against them. Free-kicks, penalties, yellow cards, red cards and incidents given unfairly or ignored have been included. The account of this season shows that Juventus received favourable errors on 15 occasions and against them in 12 situations. Inter had 6 for them 9 against them, Milan 14 for and 19 against, Napoli were 6 and 6, Roma 13 and 10, Lazio 20 and 10, Torino 5 and 25 then Fiorentina 11 and 11. "Gazzetta" also add an ‘Arbitrometro’ (referee-meter) which has all the data from the start of the 2020-21 season to the present day, and it shows the number of errors against each team. Torino (230) Milan (121) Roma (114) Juventus (103) Inter (102) Lazio (80) Napoli (77) Fiorentina (59) The ranking shows that from the 2020-21 season up to the 12th game of this campaign, Juventus, for example, had 130 errors for and 103 against. Milan had 95 for and 121 against, Roma 105 and 114, Torino 52 in favour and 230 against, Lazio 79 in favour and 80 against." Ako "GdS" ovako pise (a ne bih bas rekao da mirisu ACM, najblaze receno), mogu tek misliti kakvo je stvarno stanje i koliko je Milan zapravo na onom direktnom udaru sudija ove cetiri (i ne samo te cetiri, da se razumemo) sezone :-(
I

Inter

pre 6 meseci

Pa ti rece da te ne zanima misljenje Gazete, kako se sad to promenilo odjednom? Ako se ne varam, vlasnik Torina je vlasnik i Gazete, nije ni cudo sto je analiza pokazala ovakav rezultat za Torino, nisam bas siguran koliko su bas bili objektivni u vezi Torina. Ovo su greske za skoro sve i svasta, ali ipak najvecu vaznost imaju one krucijalne greske (dat/primljen gol, penal, crveni karton)
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Ako "GdS" ovako pise (a ne bih bas rekao da mirisu ACM, najblaze receno), mogu tek misliti kakvo je stvarno stanje i koliko je Milan zapravo na onom direktnom udaru sudija ove cetiri (i ne samo te cetiri, da se razumemo) sezone :-( Jedino da napisem ovo isto na jedno pet do deset jezika.
I

Inter

pre 6 meseci

Ja znam zasto sam ti ovo rekao za Gazetu, sad se pozivas na istu, a na prosloj vesti kazes da te ne zanima sta kaze Gazeta. Izgleda da te zanima u zavisnosti kako se o kome pise. Ni Inter nema naklonost Gazete, nisam ispratio kako pisu o Milanu, ali milanski klubovi ocigledno nemaju "zastitu" od gradskog medija kao sto to ima Juventus od strane Tutosporta. Sto se tice ove statistike, cim vidim ovoliko odstupanje kod Torina vec vidim koliko je objektivna analiza. Stice se utisak da je Torino po ovome trebao da bude sampion i to sa minimum 20 bodova prednosti
O

On, ono i ona

pre 6 meseci

Dobro, zar ti stvarno mislis da mi trebaju ta pojasnjenja? Bez uvrede, ali, nisu potrebna. Znam zasto si me pitao i znam zasto ti to sad veoma smeta i bode oci, ocekivao sam da ces se ti prvi i odmah javiti cim sam to otkucao i poslao. Odmah sam (i decidno) pre nekoliko sati napisao da se ogradjujem od toga da je ovo sto sam prekopirao tacno, ali, ne zbog toga sto mislim da su preterali nego zato sto su verovatno i smanjili! Odmah sam ti napisao zaista ne marim mnogo za to sta oni pisu jer smatram da da smo u nemilosti pomenutog lista iako izlazi u Milanu, znam i to da im je Urbano Kairo vlasnik, a nigde nisam napisao niti aludirao na to da oni nas mrze, a da vas toboze favorizuju, takav zakljucak apsolutno nisi mogao da izvedes iz onog mog komentara. Ne mora da znaci da misle da je Torino trebao da bude sampion, ali, verovatno bi voleli da je svake sezone barem u igri za LE i mozda se tu negde pronalaze ostecenima. Sigurno nisam gledao ni njihove utakmice sem kad mi igramo protiv njih, a jedino sto sam tu i tad mogao da primetim su neke nepravedne sudijske odluke koje su ocigledno bile (i sada cemo opet pokrenuti polemiku u toku narednog dana bar reda radi i da ne bismo razocarali moderaciju Haha) na nasu stetu...
I

Inter

pre 6 meseci

Ja sam mislio da pisem sa Tema dilema, ali ocigledno je ovo ista osoba, ali razlicitu nickovi, nema veze. Pa nisam ja ni rekao da si ti rekao da oni favorizuju Inter u odnosu na Milan, ali ti kao navijac Milana svakako vise pratis Milan i znas sta pisu o vama, kao sto i ja znam kako i kad pisu nesto o Interu. Cak sam i rekao da milanski klubovi nemaju zastitu od gradskog medija kao sto to imaju neki drugi. Pa po ovome koliko je "ostecen" Torino, oni komotno treba da budu sampioni, to mi je zapalo za oko, i odmah znam koliko je objektivna ova analiza.
T

Tema dilema / On, ono i ona

pre 6 meseci

Ista sam osoba, to je jedna od retkih stvari u vezi koje je u pravu ovaj "Pjanic":-D Mislio sam da si po stilu pisanja vec provalio da jedna ista osoba stoji iza svih ovih komentara i tamo i ovde no dobro. I nije objektivna, preteruju u vezi Torina sigurno, ne znam otkad ih tacno drzi UK, ali, nesto ne pamtim da je taj list ikad bio naklonjen Milanu, mozda su u najboljem slucaju bili "ravnodusni" i nisu naginjali ni na jednu stranu. Mislim da su jos i bili blagi i smanjili kad je Milan u pitanju. a vec sam napisao da nema teoretske sanse da ste vi imali gori tretman od nas. Inace, Kairo je rodjen u Milanu, nekoliko godina je bio i (licni) pomocnik Berluskonija, verovatno je kao mali navijao za vas ili nas, ali, eto, tako se poklopilo da je kupio ove i sad je ovako.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

"Podsetimo, u slučaju da se dokaže da se Florenci kladio na piratskim portalima za klađenje, rizikuje kaznu zatvora do tri meseca, odnosno novčanu kaznu. Međutim, ako se ispostavi da se kladio na fudbalske utakmice onda mu preti kazna suspenzije. Njegova pozicija će biti dodatno otežana ukoliko bi se utvrdilo da je stavljao novac i na utakmice klubova čije je dresove nosio." A tek ako je igrao na tim utakmicama, uh. Ima vec jedno mesec do mesec i po dana otkad je i njegovo ime bilo stidljivo provuceno kao potencijalno sumnjivo tako da (me) ovo ne iznenadjuje. Desni bek (i inace nam je trebao, a kamoli sada), stoper (procitati prethodno), levi bek, zadnji vezni i jedan i dva spica, a mozda cak i desno krilo ili ofanzivni vezni, to treba Milanu.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

*jedan ili dva spica
V

Voždovac

pre 6 meseci

Kome vama? Druže imaš li ti život ili samo menjaš nickove i glumiš Piolija na Mocartu? Jako neprijatno.
T

Tema dilema

pre 6 meseci

Glupo pitanje koje ne zasluzuje nikakav odgovor osim ovog koje ce uslediti- ako ti je neprijatno, sta uopste trazis ovde?