TREĆA SMENA: Dončić ima prvu meč loptu, Klub Amerika i s bodom ide u finale

Vreme čitanja: 2min | sub. 18.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Košarka, NBA liga)

Dve polufinalne serije rešiće se u sedmoj utakmici, odnosno majstorici, a priliku da drugi stigne do finala konferencije, pored Bostona na Istoku, imaće Luka Dončić i drugovi koji vode protiv Oklahome sa 3:2 u pobedama i na svom terenu imaju prvu meč loptu. Očekuje se da će Slovencu da se pridruži Kajri Irving. Kod Tandera sve se vrti oko Šeja Gildžesa Aleksandera. Oklahoma je već jednom uspela da savlada Maverikse u Teksasu, sada im je biti ili ne biti.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Liverpul na Enfildu, Bilbao na San Mamesu ili možda Romu na Olimpiku?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

DEFENSA I HUSTISIJA – HIMANSIJA LA PLATA, 01.00

(Fudbal, Argentina 1)

Himnasija je na startu šampionata Argentine pobedila Velez sa 3:1, dok je Defensa poražena istim rezltatom od Urakana. Ove godine u Liga kupu u sudaru ovih ekipa Defensa je u gostima pobedila sa 2:0.

ŠARLOT – LOS ANĐELES GALAKSI, 01.30

(Fudbal, MLS)

Dejana Joveljića nijo bilo na širem spisku od 35 imena za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj, ali nekadašnjem napadaču Crvene zvezde dobro ide u MLS ligi u dresu Los Anđeles Galaksija. Gosti su u vrhu Zapadne konferencije, imaju tri vezana remija, a Joveljić je sedam puta zatresao mrežu na 11 utakmica. Ima i tri asistencije. Ekipa iz Kalifornije je treća u konferenciji, dok je Šarlot peti na Istoku.

INTER MAJAMI – DI SI JUNAJTED, 01.30

(Fudbal, MLS liga)

Čim nema Lionela Mesija, Inter posrće. Teško ekipa iz Majamja može bez pomoći Argentinca. U prošlom kolu nije bilo golova u derbiju Floride u Orlandu, ali se očekuje da Mesi opet bude u timu protiv ekipe iz Vašiungtona. Povreda nije teže prirode nekadašnjeg asa Barselone i Pari Sen Žermena. Inter je prvi na Istoku s bodom više od Sinsinatija, dok je Di Si osmi.

KLUB AMERIKA – ČIVAS GVADALAHARA, 04.00

(Fudbal, Meksiko 1, plej-of)

Pre četiri dana u Gvadalahari mreže su mirovale, pa odluka o finalisti plej-ofa meksičke Klausure pada na kultnoj Asteki. Klub Amerika je bila bolja plasirana u ligaškom delu sezone, pa joj remi odgovara za novu borbu za pehar. Duel ova dva kluba je najveći derbi kod Sombrerosa, pa nema sumnje da će tribine da budu krcate. Čivas mora da ide na pobedu, a zna se da se teško pobeđuje u Meksiko Sitju protiv prvog favorita za krunu, šampiona prošlogodišnje Aperture.


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara