Navijači Al Ahlija (©Reuters)
Navijači Al Ahlija (©Reuters)

AZIJA: Al Ahli u borbi za Ligu šampiona, Rašovićeva i Stojkovićeva Fejha u sigurnoj zoni

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 08:53

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Indonezija 1)

Arema je na bod od opasne zone u šampionatu Indonezije, pa će pred poslednja dva kola svaki bod da bude zlata vredan. PSM je obezbedio opstanak, na 11. mestu je, pa ovaj meč mnogo više znači domaćinu. Arema ne može da se pohvali dobrim rezulatima na svom terenu. Na 16 utakmica samo pet pobeda, uz sedam poraza.

AL SALT – MAN, 17.00

(Fudbal, Jordan 1)

Oba tima su u sredini tabele u šampionatu Jordana. Man je u lošoj formi, tri poraza u prethodna četiri meča. Al Salt je poražen u prošlom kolu, ali je pre toga dva puta izgubio. U prvom delu šampionata u duelu ovih ekipa nije bilo pobednika – 2:2.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------

AL FEJHA – AL TAI, 17.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

Bliži se kraj šampionata Saudijske Arabije. Al Fejha je odavno obezbedila opstanak, što je bio glavni cilj tima kojim s klupe predvodi nekadašnji trener i fudbaler Partizana Vuk Rašović, dok je na golu veteran Vladimri Stojković koji i sa 40 godina brani odlično. Al Tai se bori za opstanak, na bod je iznad zone ispadanja. Na poslednja dva meča pobeda i remi, pa je pobegao iz opasne zone. Al Fejha je u padu, tri poraza u poslednje četiri utakmice. U prviom delu sezone u duelu ovih timova bilo je 3:3.

AL RIJAD – AL AHLI, 20.00

(Fudbal, Saudijska Arabija 1)

AL Ahli se sa gradskim rivalom Al Itihadom bori za treće mesto i plasman u Ligu šampiona. Ima dva boda više od šampiona i meč manje, pa sve drži u svojim rukama u finišu šampionata Saudijske Arabije. Al Rijad je u seriji od tri poraza, čeka ga grčevita borba za opstanak. Al Ahli je pobedio današnjeg rivala sa 3:0 u prvom delu šampionata.


tagovi

Azijasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara