"naslovna strana A Bole"
"naslovna strana A Bole"

Sporting kaparisao dvojicu golgetera, Slimani sve bliži Lesteru?

Vreme čitanja: 1min | sub. 27.08.16. | 10:48

U igri i VBA, ali se aktuelni šampion Engleske izdvaja kao prvi favorit za 28-godišnjeg napadača

naslovna strana A BoleIslam Slimani OUT, Luk Kastanjos i Bas Dost IN. Portugalski mediji navode da je Sporting već dogovorio dolaske dvojice napadača čime su otvorena vrata odlasku Islama Sliminija u Premijer ligu.

Šampion Lester Siti već neko vreme je prvi favorit za potpisivanje ugovora sa iskusnim napadačem mada se pominju i Vest Bromvič Albion, pa nešto manje i Svonsi. Samo, ono što se piše po Portugaliji drastično se razlikuje od onog što saznaju kolege iz Engleske.

Izabrane vesti

Pa tako Portugalci pišu da je VBA ponudio 30.000.000 evra, dok Englezi pominju 17.000.000. I potvrđuju da je ponuda odbijena, ali da Vest Brom nije spreman da ide dalje za fudbalera od 28 leta. Francuski mediji ranije su pisalo o Lesterovoj ponudi od 25.000.000, takođe odbijenoj.

Slimani je prethodno imao klauzulu po kojoj je mogao da se oslobodi obaveza sa Sportingom za 25.000.000 evra, ali je ona u međuvremenu istekla, pa lisabonski Lavovi mogu da traže koliko god hoće. Pominje se čak i suma od blizu 40.000.000 evra. Druga je stvar da li će im neko izaći u susret, ali stiče se utisak da je Sporting već ukalkulisao zaradu od Slimanijeve prodaje.

A Bola navodi da je 10.000.000 već sklonjeno sa strane za dovođenje Basa Dosta iz Volfzburga, dok će Ajntraht iz Frankfurta na prodaji Kastanjosa inkasirati 2.500.000.

(FOTO: A Bola)


tagovi

VolfzburgVest Bromvič AlbionSporting LisabonPremijer ligaPortugalNemackaLuk KastanjosLester SitiIslam SlimaniEvropaEngleskaBas DostAjntraht Frankfurt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara