""
""

Partizan: Zahvalnost Kokezi i Karadžiću

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.06.16. | 16:00

Crno-beli su u pismu, koje je potpisao prvi čovek sportskog društva Milorad Vučelić, obavestio predsednika Slavišu Kokezu da prihvata zaključke sa jučerašnjeg sastanka na kojem su bili Ivan Ćurković i Nenad Bjeković, kandidati za novog predsednika

Fudbalski klub Partizan jednoglasno je prihvatio odluku sa sastanka u FSS u Staroj Pazovi da formira Radnu grupu, uoči Izborne Skupštine 24. juna.

Izabrane vesti

Partizan je u pismu, koje je potpisao prvi čovek sportskog društva Milorad Vučelić, obavestio predsednika Slavišu Kokezu da prihvata zaključke sa jučerašnjeg sastanka na kojem su bili Ivan Ćurković i Nenad Bjeković, kandidati za novog predsednika.
"Privremena uprava FK Partizan izražava zahvalnost predsedniku Kokezi, počasnom predsedniku Karadžiću i generalnom sekretaru FSS Ivkoviću na učinjenim naporima u pronalaženju predloživih rešenja", stoji u kratkom saopštenju Vučelića, ujedno i predsednika Privremene uprave FK Partizan.

Na čelu Radne grupe su Mile Jovičić i Nenad Bjeković, dok su za sastav predloženi Ivan Ćurković, Žarko Zečević, Veljko Odalović i Slobodan Stanojević.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Tomislav KaradžićSuperligaSrbijaSlaviša KokezaFK PartizanNenad BjekovićMilorad VučelićIvan Ćurković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara