Vejd Boldvin (©Star Sport)
Vejd Boldvin (©Star Sport)

Makabi bez Boldvina stiže u grotlo Oake

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.05.24. | 09:58

Najbolji strelac obnovio povredu zadnje lože i postoji strah od dužeg odsustva

Rizikovao je Vejd Boldvin, isti su prihvatili svi u Makabiju počev od Odeda Kataša i isti se na kraju nije isplatio. Ponos Izraela je poražen u dvorani Aleksandar Nikolić, četvrtfinalna serija se vraća u Atinu i u toj utakmici neće biti najboljeg strelca!

Trener Makabija je takav rasplet najavio još na konferenciji za novinare, a jutro posle utakmice definitivno je potvrdilo da Boldvin neće biti spreman za majstoricu koja je na programu u utorak od 20.15 u Oaki. Podsetimo, trener Zelenih Ergin Ataman rekao je da će “Oaka goreti kao nikad ranije”.

Izabrane vesti

Kako je objavljeno, Amerikanac je obnovio povredu zadnje lože i navodno postoji opravdan strah od dužeg odsustva. On će biti podvrgnut detaljnim pregledima koji će odrediti vreme njegovog izostanka, a prema prvim najavama to bi moglo da bude oko mesec dana. Možda i duže.

Boldvin je želeo da pomogne ekipi da u četiri utakmice završi seriju sa Panatinaikosom kako bi se izbegao povratak u Oaku, trenirao je na dan susreta sa ekipom i počeo isti sa klupe. Dobio je šansu u finišu prve i tokom druge četvrtine, ali ga je ubrzo 'preseklo' zbog čega je poludeo i bilo je jasno da je gotovo. Otišao je u svlačionicu i na poluvremenu se vratio u civilu.

Vrsni strelac sezonu završava sa prosekom od 17,4 poena uz 39 odsto za tri i 4,9 asistencija, te indeksom 19,1. Sinoć je na terenu proveo nešto više od sedam minuta, pre nego što je morao napolje...

MAJSTORICE EVROLIGE

Utorak:

20.15: Panatinaikos – Makabi Tel Aviv

Sreda:

19.00: Monako – Fenerbahče*

21.00: Barselona – Olimpijakos

* Ako bude potrebno


tagovi

Vejd BoldvinKK Makabi Tel AvivEvroliga

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara