Komentari na vest

Siti pred krunisanjem: Sećanje na Kuna Aguera ne bledi, ali da ne bude drame u Mančesteru

K

Krajberi

pre 14 dana

Jedino što je bitno je da Arsenal neće biti šampion.
S

Stelt

pre 14 dana

Sve i da ne budu. Sledeće godine uzimaju sigurno. Tako je i Liverpulu titula izmakla za bod pa su sledeće osvojili. Napredak u ekipi je evidentan, a biće još jači kada se pojačaju na leto.
g

gunnersi

pre 14 dana

Valja probati X2 na Cekicare, kvota 8. Cisto da se zacini malo poslednje kolo.
B

Bobb

pre 14 dana

Začinićeš ga samo sebi
B

Beks - NUFC

pre 14 dana

Mislim da danas neće biti neizvesnosti. Siti je nekoliko puta u poslednjem kolu rešavao svoju sudbinu. Mislim da se to neće ponoviti. Očekujem rutinsku pobedu sa dva gola razlike. Očekujem i na svim ostalim mečevima dosta golova. Biće fešta golova, većina utakmica gg i 3 plus.
F

FM

pre 14 dana

Kako je Siti uzimao titule u poslednjem kolu poslednjih godina… Prvo ovo, pa 2014. su uzeli Liverpulu, tu ajde nije bilo toliko drame, a onda protiv Brajtona 2018., bilo 1:1 i dobiju 3:1, a pogotovo ono pre 2 godine kad su gubili 0:2 i okrenuli Vilu za 6 minuta. Svaki put Liverpul izvisio. Sad ce i Arsenal isto tretman dobiti.
i

iPhone

pre 14 dana

Prema zakonu verovatnoće mora jednom i njima sreća, niz, okolnosti da okrenu leđa. Nemoguće je da uvek sve njima ide na vodenicu svaki put. Da li će se to desiti večeras ili u skorijoj budućnosti kada opet budu imali priliku da osvoje titulu u zadnjem kolu to ne znam, ali znam da će im se jednom desiti sugurno!
g

gosstttt

pre 14 dana

IPhone. Bravo, ali neće to da prihvate simpatizeri plastike. Oni uvek zasluzeno pobedjuju.
S

Sa danasnjom

pre 14 dana

Titulom ovaj tim ulazi u istoriju fudbala i najuzu konkurenciju za najbolji tim svih vremena.Zaista su posebni i ovo sto je gvardiola napravio od njih je istorija...
S

Scaloneta

pre 14 dana

Neki od rekorda bi bili 1. Osvojena titula sa 100 bodova (2017/18, jedini u istoriji engleskog fudbala), 2. Osvojena sva 4 domaća trofeja u jednoj sezoni (2018/19), 3. Osvojena The Treble 2022/23 (samo oni i Man Junajted u Engleskoj imaju Treble), 4. I sada ako uzmu biće 4. uzastopna titula, to nije uradio niko nikad u engleskom fudbalu. Ali od istorije ih deli još jedna utakmica.
F

Fer1

pre 14 dana

Nezainteresovani Vest Hem, kako da ne. Ako za nešto žive prosečni PL klubovi to je za to da zaprže čorbu na ovakvim utakmicama. Ovo je njima utakmica sezone jer ih danas gleda ceo svet. Rezultatski im ne znači, ali sama činjenica da su sve oči na tebi daje motivaciju. Imali su 9 dana da se pripreme za meč sa Sitijem i danas ima da izadju "naelektrisani". Naravno Siti je ogroman favorit, ali poznavajući PL i kompletnu istoriju ovakvih utakmica, veća je šansa da ovde bude malo drame nego da bude 5-0.
D

Druže

pre 14 dana

I Kvins park je bio, i na kraju uz jedvite jade, osvojili titulu. Mada je to bila prva za arape, sad su već iskusni. Mada englezi su to. Nikad se na ovo kladio ne bi.
F

FM

pre 14 dana

QPR je tad igrao za sebe, trebalo im je za opstanak, ali pred kraj utakmice su saznali da su im se ostali rezultati poklopili, pa im je i poraz znacio da ostaju u ligi.
P

Pravi ljubiteli fudbala

pre 14 dana

Napred M. SITI ! Najbolji fudbal ! Praznik za oci .
g

goattttttttt

pre 14 dana

Plastika. Made in Arabia.
D

Danas danas

pre 14 dana

Nijedan vise rekord ti plastika ostaviti nece a da nije srusen.Svaki rekord fergijev ce srusiti i gde god pogledas,dati,primljeni golovi,vezane utakmice bez poraza,broj zaredom titula svuda ali svuda ce siti stajati na prvom mestu.Ta plastika ce ti jos dugo nabijati komplekse sinovac...
g

gostttttttt

pre 14 dana

Plastika. Made in Arabia.
g

gostttttt

pre 14 dana

Danas. Naročito su u Ligi Šampiona prvi. Ali tamo igraju ozbiljni timovi, tipa Real Madrid. Daleko je plastika od njih, a biće jos dalje sinovac.
g

gostttttt

pre 14 dana

Praznik za tutubana. Plastika City
D

Danas danas

pre 14 dana

Pametan si koliko razlika izmedju pluseva i minusa na tvoje komentare
g

goattttttttt

pre 14 dana

Danas. Plastika. Made in Arabia.