Komentari na vest

Ma kakav plus jedan, Milan spremio novi, višegodišnji ugovor za Luku Jovića

O

Opet

pre 15 dana

Znaci nista od vrsnog napadaca za milan. Juve evo vec kaparisao ovog iz bolonje. Ovi ce opet dovesti nekog sa 4 banke.
M

Monteroo

pre 16 dana

Jovke je ozbiljna klasa,on ne trči nije ni brz,ali non stop izmedju linija može da primi pas,u šesnaest od dve šanse daje gol,šta vredi njujezu što je kao hrt,brz,spreman kad mu bog nije dao kao jovketu da reši.uzme ti titulu......od liverpulovih pet zicera jovke daje tri... Još milan nema desetku da pusti pas kroz linije.... Sve golove je dao iz ničega.... Još ako dodje neki trener koji igra fudbal mesto zidara piolija...dobar potez milana...
G

Goros

pre 16 dana

Jovica mrzim jer sam odrastao u 30 kvadratnih metara.
I

Ivan .

pre 16 dana

Ne znam sta je falilo Realu da ga ostavi u timu, i ima slicnu ulogu kao u Milanu. Real sada ni nema centarfora.
H

Haxer

pre 16 dana

Samo 3 gola na 51. utakmici. Takav spic sigurno nije za Real. Plus vecinu utakmica odigrao je kao da ga je nekom puskom terao da izadje na teren..Jedan od najvecih promasaja Reala imajuci u vidu visinu transfera duzi period..
R

Redni broj, to nije redni broj

pre 16 dana

Na 51 utakmici, ne na 51. utakmici.
I

Ivan L

pre 16 dana

@Haxer To je izvuceno iz konteksta. Zlonamerno je predstavljati njegov ucinak na taj nacin. Kada je bar 30 od tih 50 igrao po 5 ili 10 minuta.
H

Haxer

pre 16 dana

Tacno Ivane, vecinu je odigrao kao rezerva. Ipak, ako si gledao video bi da i kad udje u igru bio je potpuno statican, nema ga nigde..Benzema se spustao po loptu, izvlacio na krila, on nista..cekao samo u 16 neko ako mu da loptu, ako ne onda nista..
C

CF-AM

pre 16 dana

Produžetak saradnje sa Milanom je još jedan dokaz da ovaj dečko ima neosporan kvalitet a i lepu sezonu iza sebe, zaslužio je. Svaka čast Vlahoviću ali po meni on još uvek ne radi posao nekog ko je plaćen 70 i nešto milki. Luka je i prošle sezone gde je često igrao iza napadača imao bolji gol ratio i učesće u golovima i plus nije izvodio penale a tako će izgleda biti i ove. Opet, ne bih ih uporedjivao već upario da kidaju i na ovom Evropskom i na narednim takmičenjima jer kad god su igrali zajedno repka je davala po 4-5 gola pa čak i jednoj Rusiji. Mitrović može da bude velika podrška sa klupe jer mu je kretnja blagi užas a i realno daleko je od kvaliteta pomenute dvojice ali eto u završnici može da skoči ima iskustvo mada npr. SMS , Pavlović i Milenković već sad to bolje rade od njega.
P

Pećko Pivo

pre 16 dana

Pohvala za komentar. Ne zato što se slažem sa njim, mislim da pojma nemaš, već zato što si pismen. To je baš retko danas.
o

okiirj

pre 16 dana

sto mora svaki delija kad se spomene Jovic da kaze nesto i o Vlahovicu ili kad je vest o Vlahovicu kontra. nije Jovic gori ako je Vlahovic dobar
g

gostinjo

pre 16 dana

Pismeni ne koriste glagol kidati.
G

Gosttt

pre 16 dana

To je to, Vlahović i Jović treba da startuju, a ne Mitrović i Tadić
C

Championshipovich

pre 16 dana

Luka je zenit dostigao rano, u Frankfurtu. U Realu osvojio sve. Fiorentina ga vratila na fudbalsku mapu i proslu sezonu odigrao kao vrlo upotrebljiv drugi spic koji je imao smisao kada je ulazio u 60.tom minutu. Prihvatio je ulogu zamenskog golgetera, drugog igraca, provesce najlepse godine u Milanu sa svojom porodicom, bez mnogo nervoze i opterecenja rezultatom i ucinkom. Mnogo pametnijii izbori nego sto se od njega ocekivalo. Presao igricu, a Grobari i Delije nek se loze iz kladionica.
v

vulex

pre 16 dana

valjda ce se probuditi, opet slabo zadnja 2meseca ali ni ne daje mu minutazu ovaj
V

Voždovac

pre 16 dana

Nudio Terza 2 miliona po sezoni, ali Sofija neće u Bg jer nema Luj Viton.
L

Liga sampinjona

pre 16 dana

@vozdovac Sofija nece u Beograd jer razmislja pametnije nego ti.
b

bašamrkalj

pre 16 dana

Bivša devojka Adema Ljajica, a današnja ovog gospodina sa slike, doživela orgazam bez da se dodirnula ili da ju je dodirnuo
B

BOMBO KLAT

pre 16 dana

Basamr... @@ Najbitnije za njega da napravio brdo para,ima I je.. lepu zenu, a takvi kao ti eto ih na Brazz...., XVideo, I u kladionicu, nadajuci se na neke sitne pare.
@

@bombo

pre 16 dana

A čekaj šta uspeh je hoćeš da kažeš što mu je žena ta koja jeste? Nije sve u izgledu, tipična sponzoruša za kojom mogu pasti samo fudbaleri bez mozga

T.I. aka The KING

pre 16 dana

Odlucio da bude Falkao
D

Duljaje odlazi

pre 16 dana

Zirkze u napad da se dovede pod obavezno, i Arne Slot za trenera ako žele skudeto. Naravno, i De Ketelare da se vrati iz Atalante, i obavezno jedan desni bek.
P

PzKM

pre 16 dana

A stoper i defanzivni vezni? Atalanta ce otkupiti CDK.

Pjanić sa tri žutaa

pre 16 dana

Zirkze i Slot su decija mastarenja ali hajde, mozda se to i desi nekim cudom. Ali da se vrati De Katelere 😂 pa decko, Milan se tu nista ne pita, Atalanta ga odkupljuje. I ti navijas za Milan? Ne znas osnovne stvari...

Prepoznator

pre 16 dana

Alo ti žuti liku, pita se Charles.

Pjanić sa tri žutaa

pre 15 dana

@Prepoznator Alo ti gubitnice, jos gore za Milan je ako se on pita. Od ponizavanja, klupe, teranja iz kluba, do sezone iz snova, bas ce izabrati ovo prvo. Ali opet se ni on nista ne pita... P. S. A za to zuti, tvoja memorija zlatne ribice zaboravlja kome vas je prodao Berluskoni... 😂
E

E, moj Pjanicu

pre 15 dana

Nije ti zbog toga napisao "zuti" nego zbog tvog nadimka, da li je moguce da toliko ne razumes?
B

Bas im ti kazi

pre 15 dana

Nemaju bre ovi para. Ako se ne proda neko nece ti napadac doci za vise od 20mil. To je ovo upravo pokazatelj. A to znaci ili mator ili premlad. Ono prosle godine morao vlasnik opravda sto je oterao maldinija. I evo svi vidimo kako je prosao. Maldini je napravio tim za 3god sa budzetom od 30-50mil po sezoni. Ovi spucali preko 100mil a nisu doveli gorucu poziciju def. Veznog.
@

@@@@

pre 16 dana

Da sačekamo zvaničnu vest a ne plaćene tekstove ramadanija.
G

Gostttt

pre 16 dana

Ipak tamo rade strucnjaci a ne Grobari. Nas najbolji napadac vec godinama.
R

Replika na nebulozu

pre 16 dana

Na koju foru je Jovic bolji od Mitrovica i Vlahovica? Tako nesto nikako ne mozes da dokazes koliko god se trudio.
9

999

pre 16 dana

A u Realu izgleda rade grobari?😂😂😂
B

Bnm

pre 16 dana

MOZDA VAS KUCNI, ALI SRPSKI NIJE! BATE PORED MITRA I VLAHOVICA JE SMESAN VEC GODINAMA
P

Potrči malo Luka

pre 16 dana

Njegovo igračko umijeće je neosporno,čovjek zaista može sve.Podsjetiću šta je sve napravio protiv Njukastla za onih pola sata na terenu.Ali kada ga vidiš da se onako šetka terenom ubije ti volju da gledaš tu utakmicu.
D

Duljaje odlazi

pre 16 dana

Nema tu grobar, ne grobar, Luka godinama ne igra nigde, a to ne odlučuju navijači već silni treneri koji mu ne daju da igra. To ne može biti slučajno. Dečko je neupotrebljiv. Bukvalno igrač manje na terenu, a niko ne može sebi da dozvoli takav luksuz. Mitar, Vlahović su za Luku bukvalno sa druge planete, a veteran Prijović da nije izabrao čovu umesto ozbiljnog fudbala, Jović ne bi bio ni treći napadač reprezentacije.
G

Gosttt

pre 16 dana

Kad se uporedi broj minuta na terenu i broj golova iz igre, Jovic je bio najefikasniji napadac od sve trojice prosle sezone. Kad se dodaju penali koje su oni sutirali a on ne, pada na drugo mesto, i to jedva, a i sa tim penalima imali su samo 2-3 gola vise od njega. Igrao fudbal na najvisem nivou od sve trojice, ima osvojenih daleko vise trofeja od svih njih. I sve to, igrajuci u sistemima koji mu ne odgovaraju, sem u Ajntrahtu. A kome nije jasno da je bolji od Mitrovica, samo neka pogleda utakmicu protiv Kipra. Pricate kako Jovic ne trci, ako on ne trci, onda Mitrovic trci unazad. Ta utakmica protiv Kipra je pokazala da je Jovic brzi a Mitrovic teretni voz. I to su cinjenice, koje vidi svako ko ima oci i ko nije Grobar.
A

Ako je Jovic brzi voz

pre 16 dana

Ova dvojica su rakete.
9

999

pre 16 dana

Koji si ti licemjer, nerealnooo.. Kad Partizan igra LK, to je kup Mitra Mirica i slicne posalice kraljeva humora.. A kad Jovic da golove u LK tako nekim ekipama, onda to uzimas u neku racunicu😂😂 ali dobro, mora da je i Stojkovic grobar..
G

Gosttt

pre 16 dana

Ma bitno da Mitar rastura u nikad jačoj arapskoj ligi koja bi bila u rangu liga petice da je u Evropi. Najbolje da obrišemo Joviću golove jer "protivnici nisu jaki". Ćemo onda da brišemo i Vlahoviću golove protiv ekipa koje se bore za opstanak? Ili Mitroviću golove iz Arabije i druge lige? Kakva je to bolesna logika? Lepo ja kažem, samo slep i Grobar ne vide da je Jović najkvalitetniji igrač od svih špiceva koje imamo!
P

Pobeda je resenje

pre 16 dana

Sautgejta polivaju hladnom vodom kad je video kakva je masina od napadaca Luka Jovic bice het trik protiv Engleske napred Srbija.
L

LNS

pre 16 dana

Kakav bre status prvog napadaca?! Veliko je pitanje da li on moze da bude i drugi spic, nece biti dobro da to bude ako OPET ne dovedemo nekog dobrog spica za startera. Djekeres/Himenez i Zirkze/Dejvid i stara dobra 4-3-1-2, to bi znacilo prodaju Leaa i trenera koji voli tako da igra.
V

Voždovac

pre 16 dana

Vi? Rođen si u Milanu? Ajde klinac idi igraj FM i iskoristi ovaj raspust.
L

LNS

pre 16 dana

Da, mi, mi, MI! Mi koji navijamo za MILAN, Mi, Mi-Lanisti! Jesi li sad razumeo, retarde?
L

LNS

pre 16 dana

E, ako sam ja klinac, ti se jos uvek nisi ni rodio...