Komentari na vest

Zvižduci uzdrmali Sinera, pribrao se posle sat vremena i preslišao autsajdera

G

Gost RS

pre 22 dana

Tako treba,pokazati slini gdje joj je mjesto kad već nadležni to nisu uradili. Još kad bi neki teniser odbio rukovanje uz obrazloženje da ga je strah od kontaminacije preko kože.
G

Gašić StarMo

pre 23 dana

vrati pudli glavu grešniče…sam ce sebe pojesti,ispada do 1/4 finala od nekog no name igrača…ne moze on da se nosi sa ovim,a pritom mu stoji omča oko vrata,ako ga jos jednom navataju zavrsio je karijeru,sve da sam papa dodje dzaba mu sve
v

vlada janks

pre 23 dana

Da je pravde na ovome dunjaluku, Siner bi sad gledao tenis samo na televiziji pa sve do 2026. godine, tako su radili Troickom, Bozoljcu i ko zna koliko još igrača za koje nisam čuo jer ne pratim tenis pomno
l

la kanutanja

pre 23 dana

Samo je jedna istina, Đokoviću bi do sad uzeli sve što je osvojio i što nije osvojio da su našli milijarditi deo od milijarditog miligrama.
m

mikiiixx

pre 23 dana

I Nadal čitavu karijeru pa nikom nista
B

Brundo

pre 23 dana

Dva puta testiran pozitivan i nikom nista.Kao da se nije ni desilo.ATP prihvatio Sinerovo objasnjenje i cica mica gotova prica.Djokovicu i Medvedevu nema sansi da bi prihvatili objasnjenje.
Č

Čiko

pre 23 dana

Da se kojim slučajem radilo o Đokoviću, ne samo da bi mu uzeli sve bodove i titule, nego bi ga izbrisali iz matične knjige rođenih. Idemo Nole po još jedan slem.