"Mirko Petrović"
"Mirko Petrović"

Zvezda podržala Đokovićev predlog: Petrovića za predsednika TSS

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.02.15. | 20:29

“Entuzijasta, dokazani menadžer... idealno je rešenje“, navodi se u saopštenju crveno-belih

Mirko PetrovićTeniski klub Crvena zvezda saopštio je danas da apsolutno podržava predlog Novaka Ðokovića da poznati privrednik i sportski radnik Mirko Petrović preuzme rukovođenje Teniskim savezom Srbije. Crvena zvezda ističe da je potpuno jasno da je za budućnost srpskog tenisa od vitalne važnosti nastavak dobrih rezultata i da se to može postići samo "besprekornim radom i angažovanjem svih teniskih prijatelja".
"Petrović, kao veliki entuzijasta i dokazani menadžer, čovek koji je nebrojeno puta na razne načine pomagao razvoj sporta u Srbiji, idealno je rešenje za TSS. Ne manje značajna je pomoć i podrška koju će imati od Ðokovića i njegovog stručnog tima, koji će na sportskom planu savetima i autoritetom ubrzati razvoj mnogim asovima", navodi se u saopštenju Crvene zvezde.

Ðoković je ranije danas u razgovoru sa novinarima u Beogradu najavio je da će u TSS uskoro uslediti određene promene i pritom podrzao kandidaturu Petrovića za predsednika te organizacije.
"Uvereni smo da Petrović i tim koji će on okupiti garantuju bolje dane za srpski tenis i stoga pozivamo sve klubove u Srbiji da podrže ove promene", poručuje se u saopštenju Crvene zvezde.

Izabrane vesti

Aktuelni predsednik TSS je Vuk Jeremić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TSSTK Crvena zvezdaMirko Petrović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara