Alekasnder Zvreve još nije izgubio set na AO
Alekasnder Zvreve još nije izgubio set na AO

Zverev nastavlja u "stelt modu": Rubljov konačno zaustavljen

Vreme čitanja: 1min | pon. 27.01.20. | 11:56

Nemački tensier prvi put u četvrtfinalu Australijan opena gde ga čeka Vavrinka

Moskovsko plavokoso čudo je konačno zaustavljeno! Andrej Rubljov, jedan od najvećih tensikih talenata došao je do kraja serije trijumfa u tekućoj sezoni.

Do ovoj jutra Rus je imao dva osvojena trofeja, ali i 11 pobeda u isto toliko mečeva. Ali, svakoj seriji dođe kraj, pa i ovoj i to u četvrtom kolu Australijan opena. Na rep mu je stao, i to klinički precizno Aleksander Zverev koji se tako prvi put u karijeri probio među osam najboljih na prvom grend slemu sezone. Nemac je bio dominantan od početka do kraja odmeravanja na Melburn areni slavivši u tri seta, rezultatom 6:4, 6:4 i 6:4.

Izabrane vesti

Sedmi nosilac nekako "ispod radara" igra u Australiji, bez velikiih očekivanja i reči jer se već mnogo puta opekao u karijeri kada je najavljivao rušenje "starog poretka". Sada se u "stelt modu" probio do četvrrtfinala i to bez izgubljenog seta. Istina, nije još naleteo na zaista velikog suparnika, ali je jasno da je u strašnoj formi. Njegov naredni rival je Sten Vavrinka koji je u pet setova bio bolji od Danila Medvedeva.

ATP MEČEVI 8. DAN AO

Vavrinka - Medvedev 6:2, 2:6, 4:6, 7:6 (2), 6:2
Tim - Monfis 6:2, 6:4, 6:4
Zverev - Rubljov 6:4, 6:4 i 6:4
Nadal - Kirjos u toku

(Foto: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara