Reči Veljka Paunovića: Sedimo, gledamo fudbal na više ekrana i čujemo Misterove ideje

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 09:26

Oglasio se i Slaviša Jokanović

Dok je na Novom Zelandu sa omladinskom selekcijom Srbije krčio put ka zlatu, mnogi su u Veljku Paunoviću videli mlađu verziju Radomira Antića. Bio je to identičan stav, identična proslava gola, identična trenerske retorika. Španski stil i razmišljanje upakovano u srpski mentalitet.

Nije ni čudo, s obzirom da se profesionalni put mladog stručnjaka i popularnog Antare spojio na Visente Kalderonu. Sarađivali su četiri godine... Dovoljno da Radomir Antić izvrši jak uticaj na Veljka Paunovića i pomogne mu da izuči prve trenerske lekcije.... Ostalo je poznato.
“Nemam reči da opisem moj odnos sa Radomirom i koliko sam naučio od njega kao igrač, sada kao trener, i najvažnije kao ličnost. Ništa neće moći da ispuni prazninu koju osećam Misterovim odlaskom, ali uvek ću se rado sećati dana kada smo zajedno sedeli kod njega kući sa njegovom suprugom Verom i njihovom divnom porodicom, gledali fudbal zajedno, po nekoliko utakmica odjednom na više ekrana, i kako je Mister iz svoje fotelje koristio svaku priliku da nas uputi na neki detalj situaciju ili ideju”, napisao je na Fejsbuk profilu Veljko Paunović.

Izabrane vesti

Imao je sreću mladi stručnjak da bude savremenik, Antićeve epohe.
“Obožavao je fudbal i ljude, i uvek bio srdačan i nesebično delio svoju popularnost sa svakim ko bi mu prišao za sliku, autograf, ili trenerski savet. Uvek ću pamtiti njegov moćni stav kako na terenu tako i van njega, kao i njegov karakteristični, iskren, otvoren i veseo osmeh, baš onakav kakav je moj Mister uvek bio.Zauvek ćeš biti u našim srcima”, dodao je Paunović.

Kratkim postom na društvenim mrežama oglasio se još jedan Antićev štićenik. Pod komandom jednog od najboljih svetskih stručnjaka sazreo je Slaviša Jokanović.
“Hvala vam što ste čuvali mene i moju familiju. Nedostajaćeš nam Mister”, napisao je Jokanović.

(Foto: Facebook/Veljko Paunović)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara