REZZIME DANA (nedelja): Barselona uz dva crvena kartona donela dobitak, Roma i Lion uprskali stvar

Vreme čitanja: 4min | ned. 06.10.19. | 23:10

Pogledajte ko vam je 6. oktobra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

ATALANTA - LEĆE (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 3:1
Momcima iz Bergama možda ne ide u Evropi - dva startna poraza u Ligi šampiona, od čega onaj neočekivano vrlo ubedljiv u Zagrebu; nisu momci iz Bergama prvi čiji rezultati u Evropi nisu u skladu s kvalitetom tima kada se radi o debiju u nekom takmičenju - ali na terenima u Italiji plavo-beli su pravi strah i trepet i trenutno najefikasniji ekipa u Kalču. Prošle nedelje četa Đanpjera Gasperinija išamarala je Sasuolo u Ređo Emiliji (4:1), a evo danas tri lagana komada isporučena Lećeu - 3:1. Duvan Zapata i Papu Gomez trasirali put ubedljivoj pobedi Atalante.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

BARSELONA - SEVILJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 4:0
Odavno su okršaji Barse i Sevilje postali derbiji samo na papiru. Andalužani ispuste bodove čim krenu ka severu Španije, a sledeće godine će tačno decenija od njihovog poslednjeg prvenstvenog trijumfa na Nou Kampu. Slična sudbina zadesila ih je i večeras gde su poraženi u prvih 45 minuta. Devet pobeda i remi učinak je Sevilje na terenu šampiona i ništa nisu mogli protiv raspoloženog rivala.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

ARSENAL - BORNMUT (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:0
Arsenal je na Emiratima dobio Bornmut sa 1:0, a pogodak za trijumf postigao je David Luiz već u devetom minutu na asistenciju Pepea. Na kraju se ispostavilo da je taj gol bio i jedini, mada su Tobdžije svakako priželjkivale još neki. Zato su i menjali u poslednjih pola sata, ali to nije donelo promenu rezultata.

GENK - MUSKRON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:1
Porođajne muke na stadionu Genka. Verovatno ste već uveliko bili zgužvali tikete i bacili ih u kantu kada ste videli da je u sedmom minutu nadoknade rezultat na semaforu bio 1:1. Ali fudbal se igra sve dok sudija ne odsvira kraj, pa je tako domaćin u osmom minutu nadoknade preko Onačua došao do velika tri boda, a vama na lice nabacio ogroman osmeh. Prolaz kakav se retko viđa.

PRECRTANO

ROMA - KALJARI (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1
Nerešeno je dugo bilo i u Rimu, gde Roma nikako nije uspevala da slomi otpor žilavog Kaljarija. Onda je na teren ušao Nikola Kalinić i u poslednjim trenucima doneo potpuni preokret, da bi posle svega usledio VAR, pregled snimka i totalni antiklimaks na tribinama. Ostalo je ipak 1:1 na semaforu.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

VALJADOLID - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 0:0
Treći remi Atletiko Madrida u poslednje tri utakmice. Čak Jorgandžije mogu da budu i zadovoljne ovim remijem jer su mogle da izgube. Valjadolid je imao penal u prvom poluvremenu, Ramirez je promašio, pa je tako do kraja utakmice ostalo 0:0. Da je tu Ramirez bio precizan, verovatno bi domaćin uspeo do sva tri boda, ovako smo gledali meč bez pogodaka. Imao je i Atletiko svoje šanse, ali nije uspeo da ih iskoristi.

Pročitajte opširnije u izveštaju.

SENT ETJEN - LION (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 1:0
Klod Puel nije mogao da poželi bolji start na klupi Sent Etjena! U petak je preuzeo ekipu koja je bila poslednja na tabeli, prilično očajna zbog ispuštenog trijumfa u Ligi Evrope protiv Volfzburga, a evo večeras nema srećnijih navijača od Sent Etjenovih, jer na Žofroa Gišaru pao je jedan od najvećih rivala - Lion (1:0). 

Pročitajte opširnije u izveštaju.

 

ZAMALEK - MASR (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:1
Potražili ste sreću u prvoj ligi Egipta, ali je niste pronašli. Zamalek je bio ogroman favorit protiv Masra, ali je jednostavno uprskao stvar. Poveo je domaćin u 15. minutu preko Benharkija, ali je hladan tuš od kojeg Zamalek nije uspeo da se oporavi, usledio u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena. Tada je El Habaši pogodio za izjednačenje i ispostaviće se konačan rezultat.

PALMEIRAS - ATLETIKO MINEIRO (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:1
Daleko je bio kec u Brazilu. Tipovali ste da će Palmeiras večeras doći do pobede protiv Atletiko Mineira, a zapravo je gost bio mnogo bliži da pokupi tri boda. Poveli su crno-beli preko Natana, ali je Duda vratio nadu da će možda doći kec u 83. minutu kada je izjednačio. Ipak, taj rezultat je ostao do kraja.

RIJEKA - LOKOMOTIVA ZAGREB (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1
Kiks Rijeke u hrvatskom prvenstvu! Činilo se da će domaći ovde lako upisati tri boda, a naročito je to bio slučaj nakon gola Andrijaševića u prvom minutu nadokande prvog poluvremena. Međutim, Lokomotiva je uzvratila preko Uzunija u 49. minutu, te iako je vremena za još golova bilo sasvim dovoljno, rezultat je ostao 1:1.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara