Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

Vilander: Dok god igra, za mene je Novak broj jedan

Vreme čitanja: 1min | ned. 09.06.24. | 11:53

„Kada uđe u Đoko mod, nepobediv je“, kaže Šveđanin

Umesto vrhunca – antiklimaks. Svet tenisa ostao je razočaran teniskim izdanjem Karlosa Alkarasa i Janika Sinera u polufinalnom duelu Rolan Garosa, iako je bio meč od pet setova.

Listom su krenuli kroz svetske medije zaključci da bi povređeni Rafael Nadal i bez meniskusa Novak Đoković pojeli i Alkarasa i Sinera tog dana u Parizu.

Izabrane vesti

Pogotovo je razočarao mladi Italijan, novi svetski broj jedan, koji je izgubio meč, iako je vodio 2:1 u setovima. A, toliko je dizan u zvezde tokom cele godine...

Na kraju je došao do toga da mu Mats Vilander, legendarni švedski teniser, sada vrlo interesantni teniski analitičar, maltene ne priznaje to prvo mesto na svetskoj listi.

Znam jako dobro da je Siner imao izuzetan prvi deo sezone i kompjuter ne laže. Ali, ne zaboravimo da je Novak branilac tituče na Ju Es openu i na završnom mastersu, da je bio finalista Vimbldona pre godinu dana. Za mene, dok god igra, Đoković je broj jedan“, ispalio je Vilander.

Posebno je Šveđanin oduševljen kako je povređeni Đoković uspeo da dobije meč protiv Serundola.

„Videli smo na kraju meča protiv Serundola da iako povređen, kada uđe u svoj „Đoko mod“, Novak je gotovo nepobediv. On je, u stvari, pao na drugo mesto liste zbog povrede, a ne zato što ga je neko pobedio“, naglasio je Mats Vilander.

Hajde jednom da se i složimo s njim...

 



tagovi

Novak ĐokovićRolan Garos 2024Mats Vilander

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara