"Endi Marej"
"Endi Marej"

US OPEN: Istomin namučio Mareja, Serena oduvala protivnicu sa terena

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.09.13. | 11:21

Karla Suarez Navarno nije uspela da osvoji ni gem

Endi MarejBez većih iznenađenja na Otvorenom prvenstvu SAD u noći između utorka i srede, iako poslednji grend slem sezone ulazi u završnu fazu. Endi Marej je stigao do četvrfinala u muškom singlu, dok Serena Vilijams deluje nezaustavljivo.

Amerikanka j u četvrtfinalu deklasirala Karlu Suarez Navaro sa 6:0, 6:0 i zakazala susret sa Kineskinjom Li Na, koja je posle velike borbe kući poslala Jekaterinu Makarovu sa 6:4, 6:7 (5), 6:2.

Izabrane vesti

Preostale dve polufinalistkinje biće poznate posle večerašnjih susreta u kojima će se sastati Italijanke Roberta Vinči i Flavija Peneta, dok će Viktorija Azarenka odmeriti snage sa Danijelom Hantuhovom.

Marej se namučio protiv neugodnog Uzbekistanca Denisa Istomina savladavši ga tek posle četiri seta – 6:7 (5), 6:1, 6:4, 6:4 pošto je prethodno izdržao nalet protivnika na startu meča.

Britanac će se za mesto u polufinalu boriti sa Stanislasom Vavrinkom, koji je bio bolji od Tomaša Berdiha 3:6, 6:1, 7:6 (6), 6:2.

Podsetimo, prethodno su mesto među osam najboljih na Flašing Medouzu izborili Novak Đoković i Mihail Južnji. Rafaela Nadala u osmini finala čeka okršaj sa zemljakom Tomijem Robredom, a još jednog Španca Davida Ferera duel sa Rišarom Gaskeom.

(FOTO: Action Images)


tagovi

atpEndi MarejOtvoreno prvenstvo SADSerena VilijamsUS openWTA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara