"Viktor Troicki"
"Viktor Troicki"

Troicki ispao, ostao je broj 1

Vreme čitanja: 1min | čet. 28.05.15. | 19:31

Simone Boleli u tri seta slavio sa 6:2, 6:4, 6:3 i ostavio Novaka Đokovića kao jedinog predstavnika Srbije u muškom singlu na Rolan Garosu

Viktor TroickiNa Australijan Openu stigao je do trećeg kola, u Parizu nije mogao dalje od drugog stepenika. Simone Boleli ispostavio se kao nepremosiva prepreka za Viktora Troickog, koji će posle poraza od 2:6, 4:6, 3:6 u drugom kolu Rolan Garosa morati da spakuje kofere.

Za utehu 29-godišnjem teniseru podatak da prošle sezone nije ni igrao na pariskom grend slemu, pa će mu i ovaj plasman doneti mali napredak na ATP rang listi. Simone Boleli svoje još nije završio, ali ga u trećem kolu čeka težak zadatak, pošto bi trebalo da se sastane sa Davidom Fererom, pod uslovom da sedmi nosilac na Rolan Garosu opravda ulogu favorita u susretu sa Danijelom Himenom.

Izabrane vesti

Što se tiče nas u Srbiji nama ostaje da nastavimo da bodrimo Novaka Đokovića u nameri da stigne do jedine grend slem titule koje mu nedostaje. Naravno i Anu Ivanović, jedinu preostalu srpsku predstavnicu u Parizu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Viktor TroickiSimone BoleliRolan Garosatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara