Đoković (©Reuters)
Đoković (©Reuters)

Toni Nadal: Đoković najbolji svih vremena, ali da nije bilo povreda…

Vreme čitanja: 1min | sre. 11.09.24. | 16:40

“Najbolji tenis igrao je Federer”, kaže Rafin stric

Posle osvojenog olimpijskog zlata ostali su samo još oni najzadrtiji navijači Federera i Nadala da osporavaju da je Novak Đoković teniski GOAT (Najveći svih vremena).

Kapu pred srpskim asom skinuo je i Toni Nadal, Rafin stric, mada je uspeo da u isto vreme oda priznanje svoj trojici velikana i da ih stavi, na neki način, u istu ravan.

Izabrane vesti

Ko je igrao najbolje? Federer. Ko je najbolji svih vremena? Đoković. Zato što je osvojio najviše trofeja. Ko bi bio najbolji da nije bilo povreda? Moj bratanac Rafa! Ali, pošto je povreda nažalost bilo, onda je na kraju najbolji Đoković, Mada, po onom što sam gledao u svom životu, Federer je igrao najbolji tenis”, istakao je Toni Nadal u intervjuu za Juronjuz.

Na pitanje da li je talenat to što odvaja najbolje od ostalih ili predan rad, nekadašnji Rafin trener je rekao:

Da biste postali broj jedan, potrebno je da imate talenat. Ali, samo talenat nije dovoljan da biste postali vrhunski igrač. To je do napornog rada. A, samo sa radom, bez talenta, ne možete da dostignete visine Federera ili Mesija u fudbalu, mada možete u oba sporta da napravite sasvim dobre karijere”, ocenio je Toni Nadal.



tagovi

Novak ĐokovićToni NadalRodžer FedererRafael Nadal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara