Komentari na vest

Strani mediji o finalu: Retki su oduševljeni... Ali Španci ga smatraju za najboljeg svih vremena!

B

Bnm

pre preko 1 godinu

KADA BUDE OSVAJAO 25 GS VEROVATNO IM NOVINE TAJ DAN NECE NI IZACI U PRODAJU!!! NE MORAJU DA PISU NISTA, MI ZNAMO DA I OVI NA ZAPADU ZNAJU DA JE NAJVECI SVIH VREMENA!!! INACE VEC SADA BI IMAO 25, DEPORTACIJA+VIMBLDON MANJE ZBOG KORONE+LOPTICA IZ NJUJORKA...A I JEDNO 40 NEDELJA NA PRVOM MESTU STO SU MU UKRALI ZNAMO KAKO.

Gradinaboys

pre preko 1 godinu

Ma već sada bi bilo 24:21 za Novaka u ovoj trci koja im je još ostala kao jedina utjeha i za šta se jedino mogu uhvatiti oni koji ga ne vole, a takvih je puno. Da ga nisu razni bjelosvjetski hohštapleri saplitali dva puta u Njujorku i jednom u Melburnu kako bi Nadala i Federera pokušali vještački održali u toj trci, već sada bi im bježao tri GS titule.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

Slobodarski svijet slavi, robovi kukaju, BRAVO NOLE!

Bojank91

pre preko 1 godinu

Mogu da mu pljunu pod prozor ali budite malo realni i objektivni barem jednom. Kakve ste vi naslove pisali kad su stranci osvajali turnire i postavljali rekorde? Tako je.
p

prti

pre preko 1 godinu

Slobodan covek koji misli svojom glavom, koji radi stvari koje mu vera nalaze, koji zivi zivot po verskim nacelima, koji nikoga ne mrzi i koji siri ljubav na ovoj planeti svakako nece nikada biti po ukusu demonizovanog zapada ma kako se zvao i odakle dolazio.
B

BicuSlobodan

pre preko 1 godinu

Šta bi dao da si na mom mestu? Da te mrze a da ti se dive.....
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Odusevljeni su i slave Srbija,Makedonija,Bosna,Rumunija,Bugarska,Slovenija,Hrvatska,Grcka iako je njihov igrac izgubio finale ali ako je vec morao da izgubi onda najbolje od brata Srbina.Takodje slave i Kina,Indija,Argentina,Brazil,Cile,Bolivija,Ekvador,Paragvaj,Katar,Rusija,Ujedinjeni Arapski Emirati,Saudijska Arabija,Peru,Urugvaj,Belorusija,Kazahstan.Slave i Uzbekistan,Turkmenistan,Tadzikistan,Jermenija,Azerbejdzan.Ne zaboravimo i sve Africke drzave i jos neke koje nisam nabrojao.Jedino ko ne slavi su Turska,Albanija i Zapad tu konkretno mislim na Nemacku,Ameriku,Australiju,Englesku,Francusku,Veliku Britaniju toliko o tome.
G

GostNezvani

pre preko 1 godinu

Odlično. Savršen šlagvort za super-motivaciju za dalje. Bravo majstore, samo gazi!!!

Joco Inter

pre preko 1 godinu

Ne znam da li će mi objaviti komentar, ali ja moram da kažem ono što svi mislimo.. MOŽETE SAMO DA MU PO*****E K***C! TAKO JE NOVAČEEEEEEEEE!!!
S

Sturi??

pre preko 1 godinu

Pa sta ocekujete?? Naslovi su skroz ok