Komentari na vest

Stairway to heaven: Sve im je uzeo, iza ćoška su i grend slemovi

c

cccc

pre preko 3 godine

Pederer se ne javlja zavukla se kurva u misiju rupu. Povukla se kurva sa turnira pošto je video da bi ga Nole pocistio I ponizio.
M

Monteroo

pre preko 3 godine

Nadam se da pocinje period bar trogodisnje dominacije jer verovatno jos nije rodjen neko ko ce se pribliziti ovom nivou tenisa od sinoc...jednostavno nema ko...
B

Bzzz

pre preko 3 godine

Djokovic je najbolji svih vremena... U najboljim godinama kad su bili a to je prosla decenija, najvise grend slemova je uzeo Nole... Najvise je
V

Volim fucu

pre preko 3 godine

Svaka cast Noletu, ali ne slavimo prerano. Kad osvoji , e onda treba da slavimo , da ne bude posle kso sa reprezentaciom posle Norveske.
Š

Škrabotina

pre preko 3 godine

Slabo poredjenje ali poziv na spokoj i smirenje je uvek pozitivan.
Š

Škrabotina

pre preko 3 godine

Argumenta nema još odavno. Federerova zadnja GS pobeda protiv Noleta je bila PRE DEVET GODINA!!! Nadalova zadnja GS pobeda protiv Noleta (izuzev Rolan Garosa) PRE OSAM GODINA!!! Protiv Nadala je Nole imao serije od 6 i 7 pobeda u nizu. U nizu od sedam 3 uzastopna GS finala. Kad se oduzmu Noletove početničke bubice sa disciplinom i povredama on prosečno tuče i jednog i drugog dva puta za svaki poraz već deceniju za redom. Povrh svega toga Federer i Nadal obojica kaskaderišu sve turnire osim GS-a gde imaju najbolje šanse. Da ne tupim. Zna se ko je GOAT i to je to.
M

Monterooo

pre preko 3 godine

Uporedjivati Noleta sa onom grupom luzera,svadbarskih sviraca u najmanju ruku bolesno

commando

pre preko 3 godine

Ne zaboravite da novak igra bolje nego pre dve godine pod povrdama, a i iskusniji je. Tempira segmente igre i prilagođava se protivniku u toku same igre što ne može retko ko. Poboljšao je servis. Jedino smeč da izbegava tu je baš slab. Sve ostalo je na vrhunskom nivou, naročito mentalna snaga i inat koji ne poseduje ni jedna nacija kao SRBI.
S

Stara kuka

pre preko 3 godine

Sad se vidi koliko bole oni porazi na US openu od Vavrinke,Mareja,Nisikorija polufinale i ono izbacivanje naravno.Ali valjda ce se bar nesto vratiti.
V

Vladimiir

pre preko 3 godine

Desavaju se porazi jedinio steta za oni izbacivanje i sto se nijeigrali zbog korone
7

777

pre preko 3 godine

Federer vise nikada nece uzeti grend slem, Nadal mozda uzme jos evrntualno jednom Garos i to je veliko pitanje. Na betonu i travi Nadal nema teorije da uzme vise nista. Sledece godine Nadal ima 36 godina i mislim da mu je to poslednja sansa za Garosom vec sa 37 godina tesko da moze da uzme. Spominjem Nadalove godine pa moram i Noletove godinu dana je samo mladji al ta godina dosta znaci. Nole je u prednosti nad Nadalom jer on grend slemove osvaja na svim podlogama. Onako od oka sto se kaze Nadal u godini dana ima jednu sasnu a Nole tri. Nole mu je ove godine i tu jednu sansu uzeo mislim na Garos naravno. Treba biti realan i reci da je pitanje da li ce Nole za 2,3 godine moci da osvaja Grend Slemove jer sa 36,37 godina na tri dobijena seta je to dosta tesko. Tako da Nole ove sezone i sledece mora da ih prestigne to je moje misljenje.
A

Acap456

pre preko 3 godine

Jako do kraja, zaboravi juče, misli na sutra!
l

lepistefo

pre preko 3 godine

Vreme je da naplati svaki kiks.. U.S open prošle godine, svako izgubljeno finale od Vavrinke i Mareja, onaj kiks protiv Nisikorija kad Cilic uzeo.. Ali polako sa hvalospevima, mora još i Cicipas da se dobije
p

podesen

pre preko 3 godine

Polako i samo jako i agresivno od pocetka i Grk nema sanse.
G

Gostttt

pre preko 3 godine

Dai Boze!