Komentari na vest

Siner otvorio dušu: Olakšanje! Dobro je za sport da dobije neke nove šampione

K

Klasican

pre 7 dana

PIKAC
Z

Zelen

pre 10 dana

Samo da dam primer da slucajno se dopinguje neko od nasih Lajovic ili Medjed pa dobio bi momentalno suspenziju na desetak sezona pa makar se on tuzio do marsa da nije kriv a po ovome realno nije,,,,,

lpool

pre 10 dana

Voleo bih da neki teniser ili teniserka (pri kraju karijere, slabije rangirani ili bilo ko drugi) ima hrabrosti i uradi identicnu stvar kao i Siner (dozvoli nekom da ih izmasira rukama na kojima je prethodno naneta ta krema, gel, sprej pun steroida, moze i vise dana cisto da test bude verodostojan) i da sve to lepo snimi i dokumentuje i okaci na youtube, tiktok i instagram. Pa da vidimo kako ce reagovati atp AKO budu pronadjeni tragovi steroida. Svakako ce zaraditi jer ce privuci mnogo pregleda, klikova..

Toto-ko-tunjo

pre 10 dana

Šarapovoj nije vredelo "otvaranje duše". Sramota za sport. Nije bezveze Korać padao u trans u trenucima kada je "sport pobeđivao hemiju".
Z

Zelen

pre 10 dana

Do sada je bilo cim je pozitivan test na doping odmah sleduje duga suspenzija a iskreno ih bolelo dupe razlozi a sada to preko noci menjaju bukvalno kao da nista nije bilo u stilu slatka je budjava sargarepa,,,,,znaci da sve to nije povezano vecina bi igraca trebala da predaje ili odbija meceve sa doticnom prevarom pa neka slobodno osvaja,,,,,,
G

Gost RS

pre 10 dana

A zahvalnost terapeutu, ništa? Sad svaki teniser kome nađu nešto i zabarane da igra treba da tuži.
G

Gostina

pre 10 dana

Pa zahvalio mu se..bukvalno otkazom. Sramno,ovaj mu namestio sve sto treba da pobedi i na kraju otkaz..tipicni zabar!
B

Bravo Sine... r

pre 10 dana

Kavo olaksanje pa ne verovati kako si uspeo.... Samo reci ljudima da te ne vole ni u tvojoj Italiji zbog uzimanja steroida, I kazi lepo day ti to nije prvi put... Samo tada nije procurela zvanicno informacija Iz tvog San kandida... Kazi lepo.... Bice ti lakse.... Inace zivim u Italiji tako da sve je receno
D

Da se razumemo

pre 10 dana

Varanje u sportu, odnosno svesno i namerno pravljenje prednosti na nedozvoljen način mora biti kažnjivo! ALI, Vi što pišete kako je to strašno, pa u lokalnim teretanama njih 30% redovnih članova koristi nedozvoljena sredstva i to su i moji i viša prijatelji, poznanici ili rodbina. Iskreno, da sam se ozbiljnije bavio plivanjem i da mi neko ponudi za zlatne medalje nešto naravno da bih uzeo, uzeo bih zbog toga i desetine miliona eura, posle napisao pismo pokajanja i otišao na neko ostrvo da uživam.
D

Dzoe

pre 10 dana

Ne mozes porediti rekreativni i profesionalni sport. Prema kome ti kao rekreativac imas odgovornost za uzimanje steroida osim prema sebi i svojoj porodici? Vrhunski sportista ima prema milionima kojima je uzor i koji zele istim stopama.
@

@Dzoe

pre 10 dana

Ne nemaš odgovornost! Možeš imati razmišljanje da neko dete to može zloupotrebiti, možeš imati loš osećaj, ali odgovornost ne možeš imati ni na jedan jedini način, sem prema antidoping komisiji. Da pitaš 1000 dečaka od 15 godina koji se bave fudbalom da li bi uzeli neki doping da imaju karijeru Ronalda ili Mesija, 998 bi ih odgovorilo sa DA, a ona dvojica bi se pokajala što nisu sa DA odgovorili.
Z

Zasto nas toliko je.. u mozak?!

pre 10 dana

Zasto lepo ne dozvle zvanicno sve vrste dopinga I sve vrste protekcije za zapadno evropljane, amerikance, australijance itd... PA nismo toliko pali sa kruske da ne vidimo sta se radi, koliko je prava uloga sporta na zadnjem mestu.... Te ovaj, te kosarkasi USA, te atleticari USA, te ovaj te onaj dokle bre vise a kao satro propagiramo ljudska prava.... Da ali samo kada njima tako odgovara... Samo da se zapitamo sta bi se desilo sa Noletom da je imao "Terapeuta I kremu" kayo Siner... Pa ugasili bi ga za sva vremena... Nemam reci
S

Steroids

pre 10 dana

BEST WAY!!!
o

odg.

pre 10 dana

Sve tačno si napisao. Svet se deli na zapadni svet ( kojem pripada Siner) i ostatak sveta (kojem pripada Đoković). Pravila koja važe za jedan, ne važe i za drugi. Toliko.
S

Siner

pre 10 dana

ZVANI IGLA 😂😂😂😂
O

Ovo je

pre 10 dana

POBEDA HEMIJE NAD SPORTOM!!! KAKAV USPEH FARMACIJE!!!
B

Bandalowski

pre 10 dana

Najki gigant mu je sponzor nije ni cudo sto mu je sve dozvoljeno, pa i da bude dopingovan. Setite se americke kosarkaske reprezentacije gde Najki nije dozvolio odredjenim kosarkasima da igraju.. Decko je bukv bio level Anreasa Sepija i od kad je poceo da se dopinguje usao u top 10..
И

Инђија

pre 10 dana

Који Најки човече, погледај ко је главни у АТП организацији, Андреа Гауденци, Италијан, шта је вама...
B

Berlondo

pre 10 dana

&Indjija Najki nije ime nekog coveka iz organizacije, nego NIKE fabrika sportske opreme
M

M19250

pre 10 dana

Nije dobro za sport da prevaranti osvajaju bilo kakve titule! Sramota je za sport da osoba koja je napravila prekršaj ne bude sankcionisana. Sport je nešto plemenito, viteško, ali su to mnogi zaboravili. Svima su nam puna usta da želimo decu u sportu, ali ih ovakvim primerima ne edukujemo na pravi način. Misliće da su ovakve stvari u redu i usvajaće iste obrasce ponašanja.