Komentari na vest

Siner dao odgovore o skandalu: Ovako ću saznati ko mi je prijatelj, a ko nije...

I

Ivan007frizer

pre 19 dana

Frizer ti sigurno nije prijatelj.
0

0000000

pre 19 dana

Isuviše. Naivna priča. Suspenzija za dopingovanog Sinnera. 2 X si koristio dopig. Što se zna. Kozna možda si više puta, što si sakrio.
D

Delija57

pre 20 dana

Brate po meni nije problem da l si ti namerno ili slučajno uzeo, problem je sankcija, koju ti nisi dobio, a većina ostalih bi dobila.
1

101

pre 19 dana

Nemoj tako,pa to je posteni Europejac, nije Srbin. Nije on prepoznao kremu. I nije bio bas puno dopingovan. Samo malo,obadva puta.
B

Buca987

pre 20 dana

On je Siner. Naravno da je zgresio.
R

Radunlija

pre 20 dana

Evo na primer tvoj frizer, odmah se vidi da ti nije prijatelj :)
M

Ma da bre to

pre 20 dana

A ne nismo mazali, puderisali smo. 😂 tako isto pre 10 godina masirao me lik i ja se navuko na koks, razumem ga, pustite coveka da igra.
d

d.g.

pre 20 dana

Ma nisam ja, majke mi. Tvoj zemljak imao istu priču i drastično kažnjen. A za šta beše Troicki kažnjen 18 meseci?
1

101

pre 19 dana

Troicki duvao gandzu? A ovaj nije bio puno dopingovan,samo malo. Mislim, samo malo.
D

Dobar dan

pre 20 dana

On je sad psihički gotov, svaka pobjeda biće evo ga dopongovan, svaki poraz biće aaaaa ne može pobjediti jer nije dopongovan i tako će mu biti sve u krug do kraja karijere ali ko ga hebe!
R

Rubikova kocka

pre 20 dana

Kada će Alkaraz na doping test? 💉💪
N

Nenad Nis

pre 20 dana

Mogli bi i da poverujemo da se to desilo samo jednom. Međutim, desilo se dva puta, i to u razmaku od 7 meseci. Verovatno su i drugi put odmah znali kako je dospelo u njegov organizam. Pa i Lens Armstrong je svaki put znao kako je dospelo u njegov organizam.
k

kolja083

pre 20 dana

Znaci drogiras se,prizna ti to i trener i kaze da stavio sam mu drogu u sprej.A onda te puste da igras drogiran.I to ne jednom nego dva puta.Pa Nadal se od droge i raspao.Vrlo jednostavno,misici nisu izdrzali neprirodni napor.Eno ga sad ne moze nikud.Moja prababa Gospava ide brze od njega.Tako ce i ovaj posteni žabar.Sad je svima jasno kako je meteorski napredovao
Г

Гост Ад

pre 20 dana

Мали прича глупости. "када су нас обавестили да сам позитиван на тесту прво смо морали сазнати о којој се супстанци ради" када су му у крви пронашли недозвољене супстанце не верујем да га нису обавестили о којој се супстанци ради. испада када му је Зазвонио телефон кад је подигао слушалицу речено му је "ти си позитиван" да ли неко може да поверује у ову причу да му не саопштавају на коју супстанцу позитиван.
U

U Tem Denveru

pre 20 dana

Djole, mislim da ne bi trebao da idem u corku…
S

Srdjan88

pre 20 dana

Svaki sportista je dopingovan. Fora je u tome sto je nesto kao dozvoljeno a nesto nije. Svi suplementi koje koriste uticu na poboljsanje performansi koji si prirodno iz hrane koju jedes ne mogu unijeti u organizam u tim kolicinama. Toga prije 50g nije bilo i otuda danas atleticari trce brze, skacu vise i sl. Otuda i kosarkasi danas imaju tri puta vise misicne mase, fudbaleri zategnuti i fizicki besprekorni. Djokovic uzme tokom meca kreatin a taj kreatin povecava snagu, i sad mene neko treba da ubjedi kako je to prirodno. Jeste al juce. Naravno kreatin je dozvoljen i to svi uzimaju zato i kazem svi se obi na dozvoljen nacin dopinguju. Samonse to radi kontrolisano, neke stvari su zabranjene jer bi vjerovatno previse povecali performanse. Zato je smesno porediti danasnje sportiste i one od prije pola veka.

Bojank91

pre 20 dana

Ko zna ko je tu šta mazao
k

kaykad

pre 20 dana

2x , slovima, dva puta ,slucajno!!!! Ovo je kao u vicu Haso jel bi Fatu jednom ili Muju dva puta? Naravno Muju, dvaput je dvaput.
B

Baš nešto

pre 20 dana

ne razumem zašto su ga u opšte suspendovali. Baš bez veze,idmah da se uputi izvinjenje i da se zaustave sve orotestne note. Ima pravo na sredstva za doping ako mu je cilj da zaustavi Novaka Đokovića.
C

COOL

pre 20 dana

Zašto bi neko branio nekoga ko se bavi nečasnim radnjama.
О

Оногост

pre 20 dana

Чист Талијан!
D

Dzi

pre 20 dana

dje je djordja da reagira...
N

Nc

pre 20 dana

I Svet ce ovako saznati koliko si posten i ti i svi oni koji vode tenisku organizaciju.
D

Djolex

pre 20 dana

Znaci expert za farmaciju je znao šta ti maže. Objektivno rečeno, bio ti savestan ili ne, kazna je morala da bude veća. Zamisli da svima upali opravdanje: "to mi trener sipao u sokić, čim su otkrili, on je tačno znao šta mi je sipao"
с

страшно

pre 20 dana

Троицки је баш исто тако прошао као и ти а није ни позитиван на допингу био
S

Strasno

pre 20 dana

Sta napisa covek i koliko pluseva je dobio. To samo znaci da ste svi populisti bez mozga. Troicki je fasovao 18 meseci suspenziju,ovaj je fasovao suspenziju... 0 dana. I vama je to isto? Ljudi vise ne koriste mozak definitivno
D

DZI

pre 20 dana

Troicki je uspeo da pokvari Toyotu, on je tribao da ide na drugi test... a i obestecen je sa 200 tisuca ojra od Budzeta nam... ima i neke terene po srpskim selima, banjama i varosima...
K

Khanbg

pre 20 dana

Au ovih likova sto se trude da ispadnu pametni... pa zar ti taj broj pluseva na njegov komentar ne govori da bi trebao bar 2x da ga procitas i shvatis ironiju?
т

тако је кханбг

pre 19 dana

не схватају људи иронију а ни Троицки није италијан јбг
L

Lesa241

pre 20 dana

Hoce centrala da pogresi jednom ali, ne dva puta!
L

Lacika

pre 20 dana

Otkriva nešto i o tebi.
c

cccc

pre 20 dana

mukica,sve mu verujemo.pogotovo onda kad je onako superiorno savladao djokovica.da je tad testiran videlo bi se na vreme.ovako politicke izjave u kojima se predstavljas kao zrtva.to danas svuda pali
G

Gost RS

pre 20 dana

Najveći prijatelj ti je organizacija koja te nije odmah suspendovala, da ima pravde ne bi tebe ni bilo na US openu.
d

dgdghd

pre 20 dana

ok sve u redu pogrijesio je ali pogrijesila je i halep i jos par njih pa ih kaznise 2 godine i to halep na vecu glupost no ovo tvoje sinerovo sa maserom...Ako su kazne iste za sve onda treba da budu a ne selektivno.
k

kojotski

pre 20 dana

Pa nisam ja mućko puno, malo sam mućko...
M

Makelele

pre 20 dana

Kovrdzavi mislim da bi ti trebao da odmoris jedno 2 god
n

najbolji

pre 20 dana

prijatelj ti je bio maser,kakvi licemeri,Troicki je fasovao godinu i po zbog birokratije,ovaj dva puta pozitivan i nikom nista.Tek sad treba da smo svesni koliko je Novak uspeo da uradi neverovatne stvari u tenisu.
9

985

pre 20 dana

Da nije maser gurao prste u rupicu pa znate ono...
B

Boners

pre 20 dana

Suplja prica, cinjenica da ti pronalaze steroide u trenutku kad igras daleko najbolji tenis u svom zivotu. Mala kolicina jer ste racunali da ces se ocistiti do takmicenja, ocigledno vam je uspevalo neko vreme, ovde ste se malo preracunali.
и

изгледа да га

pre 20 dana

она крема за повреде ради на патетику....
b

brt

pre 20 dana

znao neznao,suspenzija i cao.

Marko Pavlovic

pre 20 dana

Podrška za Sinera.
К

Колувија

pre 20 dana

подршка и од мене....
z

zar i

pre 20 dana

ti sine Brute?
N

NN3

pre 20 dana

Ti si bajo znao da si pozitivan još krajem marta, a otpuštaš ih tek sad kad je sve izašlo u javnost nakon 5 meseci da bi sprao što više ljagu sa sebe. Nisi cvećka.

Lazaradopulos

pre 20 dana

zanimljivo
6

616161

pre 20 dana

Maser ti nije prijatelj on ti je radio iza ledja i mazao ti drogu na ranu dok si bio svezan lancima
т

тако је

pre 20 dana

није знао да му овај гура тестостерон