"Bravo Viktore!"
"Bravo Viktore!"

Razbio je Nadala, ali Viktoru nije mogao ništa: Braun leteo po terenu, Troicki ga grubo prizemljio (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 04.07.15. | 14:57

Srbin se plasirao u osminu finala Vimbldona pobedom od 3:1 (6:4, 7:6(3), 4:6, 6:3)

Bravo Viktore!Ovo je bio meč koji odudara od klišea. Koliko samo lobova, voleja, drop šotova, smečeva, bacanja po terenu. Na toplom vimbldonskom danu ipak su se srpske ruke vinule u vazduh u znak pobede. Troicki je pobedio Dastina Brauna sa 3:1 (6:4, 7:6(3), 4:6, 6:3).

Prvi set je protekao u egal borbi. Nijedan teniser nije uspevao da napravi brejk i da se odlepi. Tek je u desetom gemu Troicki uspeo da izvuče keca iz rukava i prelomi prvi deo igre u svoju korist.

Izabrane vesti

Drug set je obilovao lepim potezima sa obe strane. Nije ga Viktor dobro započeo jer je izgubio servis već u prvom gemu kada je imao početni udarac, ali je uspeo da nadokandi sve enomenalnim pasing šotom već u sledećem gemu. Set je pripao Srbinu posle taj-brejka.

Spektakularan potez

Braun je kasnije poboljšao nivo igre, pogodio nekoliko teških udaraca i smanjio prednost Viktora na 2:1, ali je Srbin u četvrtom setu odigrao jako iskusno, bez panike i sa jednim brejkom obezbedio plasman u osminu finala gde će se sastati sa pobednikom meča Vasek PospišilDžejms Vord.

Ovaj duel sa Braunom ostaće upamćen i po neverovatnom potezu Nemca koji pak nije bio dovoljan da nastavi svoju odiseju posle pobede nad Rafaelom Nadalom. Troicki je danas bio bolji.

(FOTO: Action images)


tagovi

VimbldonViktor TroickiDastin Braunatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara