©Reuters
©Reuters

Poznat termin Đokovićevog meča sa Musetijem

Vreme čitanja: 1min | sre. 10.04.24. | 21:58

Srbin kreće u osvetu po završetku duela Rune - Nagal

Kiša koja je danas padala u Monte Karlu uticala je na raspored duela na prestižnom turniru, te će dueli Kecmanović - Dimitrov i Rune - Nagal biti nastavljeni sutra.

Pomenui dueli su predviđeni da budu dovršeni posle mečeva od 11 časova kojima će biti otvoren dan, a po završetku borbe Danca i Indijca na isti teren će izaći Novak Đoković i Lorenco Museti.

Izabrane vesti

Meč između prvog reketa sveta i Italijana očekuje se da počne oko 13.30 časova, odnosno po zavreštku duela Medvedev - Hačanov i Rune - Nagal.

Đokoviću i Musetiju će sutrašnji duel biti peti međusobni okršaj, a Srbin je do sada upisao tri pobede. Najbolji teniser sveta bio je bolji od aktuelnog rivala na Rolan Garosu 2021, kao i na mastersima u Dubaiju i Parizu godinu dana ksnije. Seriju Đokovićevih pobeda Museti je prekinuo prošle godine upravo u Monte Karlu i to baš u trećem kolu.

Miomnir Kecmanović će svoj meč protiv Grigora Dimitrova nastaviti po završetku meča De Minor - Popirin, a duel je prekinut pri rezultatu 2:1 za Bugarina u drugom setu. Prethodno je Dimitrov osvojio prvi set rezultatom 6:4.


tagovi

ATPMasters Monte KarloNovak ĐokovićLorenco Museti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara