(Reuters)
(Reuters)

Povreda je prošlost: Nikakav bol, bez smetnji u kretanju

Vreme čitanja: 2min | pet. 02.08.24. | 23:16

Koliko je dobro Novak raspoložen svedoči izjava o izostanku naslednika iz lože

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Pariza)

Nacija je brinula, molila se, na stotine puta gledala snimak videa u kome Novak Đoković traži Božju pomoć posle meča sa Stefanosom Cicipasom, kad je povredio koleno. I sam je rekao da brine, ali se ispostavilo da razloga za tu vrstu nervoze pred polufinale sa Lorencom Muzetijem nije bilo.

Izabrane vesti

Prosto: nije bilo teže povrede.

Testovi su pozitivni, nisu pokazali da je povreda ozbiljna. Bio sam podvrgnut terapijama do duboko u noć, a kad sam se probudio, osećaj je bio dobar, dosta vremena sam proveo sa fizioterapeutom i drago mi je što je povreda nije ozbiljnije prirode. Nisam osetio nikakav bol. Hvala Bogu, nikakve smetnje nisam imao pri kretanju“, obradovao je Nole pristalice uoči finala sa Karlosom Alkarasom.

Kad je o navijačima reč, ambijent na stadionu „Filip Šatrije“ je opet bio fenomenalan.

„Video sam dosta naših ljudi na tribinama. Dali su mu krila, podstrek. Kad se meč završio, legao sam na šljaku, osetio veliko olakšanje i rasterećenje, jer sam sebi nabijam godinama ogroman pritisak da uđem u finale Olimpijskih igara i donesem Srbiji još jednu medalju sjajniju od bronze. Sve mi je to prolazilo kroz glavu, posle tri izgubljena polufinala na OI“.

Koliko je Đoković raspoložen moglo je da se zaključi posle pitanje zašto ovoga puta nisu u boksu bila njegova deca.

Stefan je trebalo da bude na meču, ali nije. Došli su mu neki drugari koji žive u Parizu, to je važanije. Ovo je dosadno. Igraju se po parkovima i rolerkosterima“, nasmejao se Novak, ali mu i te kao prija kad u loži vidi naslednike.

Izvesno, biće tu u nedelju.

„Prisustvovaće mom prvom, možda i jedinom finalu Olimpijskih igara, jer ne znam dokle ću igrati. Stefan je stariji, voli tenis, zna više od Tare, koja mečeve prati na drugčaiji način, gleda i pomalo crta. Njihova podrška i prisustvo, kao i suprugino, dosta znače. Imam porodičnu atmosferu i to pomaže kad je u pitanju veliki stres, pošto imam velika očekivanja. Kako od samog sebe, tako i od nacije“, dodao je naš najbolji sportista.


tagovi

Novak ĐokovićATPTenisOlimpijske igrePariz 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara