"Tomić i Gerić"
"Tomić i Gerić"

Podrži život, igraj za Lazara

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.04.15. | 17:15

Veliko srce sportista na turniru u organizaciji Udruženja teniskih rekreativaca „Rekreativo“

Tomić i GerićUdruženje teniskih rekreativaca „Rekreativo“, u saradnji sa partnerima, organizuje turnir „Podrži  život 2015“, u saradnji sa istoimenom Fondacijom, koja se bavi prikupljanjem novčanih sredstava za najmlađe, obolele od teških bolesti.

Turnir,na kome će uzeti učešće oko 60 teniskih rekreativaca iz Beograda na program je 25. i 26.aprila 2015. na terenima TK „Privilege“ na Košutnjaku, a za takmičare, gledaoce, organizatore i prijatelje „Rekreativa“ obezbeđen je sjajan edukativno-zabavan program.

Izabrane vesti

Jedina „obaveza“ je da svi posetioci plate ulaznicu slanjem SMS poruke na broj 5757, kako bi donirali novac za teško obolelog dvadosetomesečnog Lazara Majstorovića, koji boluje od tumora na mozgu i za njegovo lečenje u Francuskoj je potrebno 184.000 evra.

U sklopu turnira odigraće se revijalan meč  između bivšeg odbojkaškog reprezentativca Andrije Gerića i selektora omladinske reprezentacije Ivana Tomića, dok će specijalni gost turnira biti jedan od osnivača Fondacije „Podrži život“, glumac i TV voditelj Sergej Trifunović.

Sve informacije zainteresovani takmičari i posetioci mogu dobiti na sajtu www.tenisrekreativo.com, kao i preko FB stranice Rekreativo ili na telefon 064/222-46-49.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Podrži život 2015Lazar MajstorovićIvan TomićAndrija Gerić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara