PREDLOZZI I TIPOVANJA (četvrtak): Ešelonci, bacajte štapove

Vreme čitanja: 1min | čet. 07.05.20. | 10:35

Pročitajte nekoliko predloga za 7. maj...

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Izabrane vesti

Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Gorodeya II - Minsk II
ID: 4834389


Rezerve Minska igraju veoma dobro - dosad su zabeležile pet pobeda i po jedan remi i poraz. Čak i da je sa druge strane kvalitetnija ekipa verovatno bismo očekivali dvojku, a kako je Gorodeja osvojila jedan bod, a i kvota na ishod je mala preporučujemo sigurnu pobedu gostiju.


Sigurna pobeda

Tip: 2 (1.57)
Fiksevi dana
ŠPANIJA 1 - SIMULACIJA | 21:00
Celta De Vigo (SIM) - Barcelona (SIM)
ID: 4832047

Selta je u stvarnosti imala mnogo problema i nalazi se tik iznad zone ispadanja, međutim, prošle godine u ovo vreme dobila je Blaugranu na svom terenu (2:0), pa bismo možda imali nekih dilema. No, kako se radi o simulaciji na osnovu naše baze podataka dvojka nema alternativu.


Konačan ishod

Tip: 2 (1.75)
Vredi probati
ITALIJA 1 - SIMULACIJA | 19:00
Cagliari (SIM) - Torino (SIM)
ID: 4832075


I Kaljari, i Torino su prekid Serije A dočekali u donjoj polovini tabele, a Bikovi su čak bili u najlošijoj formi uz “fenjeraša” Brešu. Ipak, kako ni domaći nisu blistali da je ovo stvaran duel možda bismo vam preporučili da preskočite ishod i probate 0-2. Ovako biramo keca.


Konačan ishod

Tip: 1 (2.15)
Fiksevi dana
BELORUSIJA - LIGA REZERVI | 13:00
Slutsk II - Energetik M. II
ID: 4834347

Rezerve Slucka odlično su počele prvenstvo. Zabeležile su dve pobede, obe pred svojim navijačima, ali potom su vezali dva remija kod kuće i tri poraza na strani. Međutim, Energetik ima još manje razloga za zadovoljstvo rezultatima, zbog čega smo uvereni u keca na ovom meču.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.62)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 - SIMULACIJA | 21:00
Lazio (SIM) - Fiorentina (SIM)
ID: 4832074

Odlična ostvarenja izabranika Simonea Inzagija uticala su i na njihovu kompjutersku verziju koja je dobila pet od šest dosadašnjih simulacija, čak i protiv Juventusa, i to kao fiktivni gost. Fjorentina, kao i u realnosti, deluje po sistemu “toplo-hladno”, što keca čini realnim.


Konačan ishod

Tip: 1 (1.5)
Vredi probati
ITALIJA 1 - SIMULACIJA | 21:00
Milan (SIM) - Roma (SIM)
ID: 4832067

Najpopularniji klub iz italijanske prestonice takođe je miljenik “bogova” fudbalskih simulacija u kojima im je savršen učinak pokvario iks sa Veronom pre dve nedelje. Pobede, a za sada ih je pet bile su vrlo ubedljive, trebalo bi da nastave seriju i protiv mrljavog Milana.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.7)
Vredi probati
LIGA PRO | 12:55
Moskovskiy E. - Ledokola
ID: 4834984

Mada su Ledolomci poveli, Ešelonci su dobili njihov jučerašnji okršaj rezultatom 2:1. Međutim, to im je bio prvi trijumf posle pet vezanih neuspeha u međusobnim duelima (istina, dva od njih usledila su posle izvođenja penala). Sve je realno, no usudićemo se da predložimo dvojku.


Konačan ishod

Tip: 2 (2.35)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara