Komentari na vest

Đorđe Đoković iz prve ruke: Novak tretiran kao kriminalac, ako sam ode automatski zabrana na tri godine

b

bosko2020

pre preko 2 godine

to su te vakcine i zelja da svaka zemlja pomogne ljudima vezano za zdravlje,not,sad pokazuju kakvi su fasisti a sve kao za vakcinu koja se sili,kao da ne postoji nijedno drugo rjesenje sem vakcine a tzv Australija se pokazala,kakva demokratija tj sprdnja
N

Nikmik

pre preko 2 godine

Što nepriznaju Rusku i Kinesku vakcinu možda bi se i vakcinisan te demokratske zemlje
G

Guest

pre preko 2 godine

Novak Bog!
G

Gostlala

pre preko 2 godine

black lives mattee i pray for liban kao on sto je nas zastitio
D

Delija RS

pre preko 2 godine

Kako bi bilo dobro da se sada Nikola Jokić, Luka Doncic ali i drugi sportisti solidarišu sa Novakom, da dignu glas u njegovu odbranu jer je ovo očigledno iživljavanje nad čovekom u najboljoj tradiciji komonveltskog administriranja...neka stisnu muda oni koji imaju veliku podršku navijača širom svijeta jer Novak to zaslužuje, uvjek se borio za slabije, neka sada oni pokažu solidarnost sa njim.
D

Deki maky

pre preko 2 godine

I jedan i drugi su ga primili rođeni,vakcinacija je prioritet,inace bi propao biznis veka. Nole je pokusao da eskivira sistem,i eto kako ce da prođe,nema izuzetaka.
y

yolo simeone

pre preko 2 godine

Mislim da je poznatiji MVP NBA lige od najboljeg tenisera na svetu. Ipak kosarka i tenis ne mogu da se porede po popularnosti, cak ni u Srbiji, a da ne pricam o ostatku sveta.
W

Www

pre preko 2 godine

Da je pametan da se vrati odma po cenu zabrane..
D

Deki maky

pre preko 2 godine

Realno covek je znao sta ga ceka. Nema ulaska ko ga ne primi...-pa bila ona dobra ili ne,vakcinacija to ponavljaju i nasi lideri kao papagaji.???? Sta bi mu falilo da ga je primio, bar jednu dozu,sigurno bi ga pustili....
N

Neko laže

pre preko 2 godine

Stalno u tekstovima i komentarima čitamo 26 tenisera zatražilo medicinsko izuzeće samo Novak odbijeni. Po gotovo svim svetskim medijima savim druga priča a prvi je Gardijan izneo u javnost da svega 3 (tri) tenisera su dobili dozvolu ulaska u zemlju svi ostali odbijeni i 1 (jedan) sudija od četiri koji su zatražili medicinsko izuzeće. Sad svako neka sam po svom nahođenju proceni ko laže ako govori istinu .
G

Gost123

pre preko 2 godine

Ako puste jednog onda moraju sve.
p

plavac

pre preko 2 godine

sad je već potpuno svejedno jel ih bilo tri,pet,26,koji su razlozi,zauvek će ostati fašisti.
1

101

pre preko 2 godine

Nije tacno Australijski mediji javljaju da je 26 tenisera dobilo medicinsko izuzece.
I

Idemooooo

pre preko 2 godine

Pravda za Novaka!
M

Menadjer

pre preko 2 godine

Korektna izjava i objasnjenje, dok onaj njegov otac glumata nesto. Ali definitivno je politika ovde u pitanju, skupljaju politicke poene nad njim jer im idu izbori, a svi u Australiji u teskoj represiji, dve godine skoro kao u zatvoru. Jos se nasladjuju svi drugi "protivnici" iz tenisa i drugi. U vestima i na internetu mnogi preko njega napadaju i Srbiju, ima dosta rasizma i svakakvih bljuvotina, naravno od licemernih "dobrica".
p

podesen

pre preko 2 godine

Ovo je maslo Amerikanaca,kakva Australija.
p

prewara

pre preko 2 godine

Samo ću reći... Štefi graf🇩🇪🤬
J

Jorge

pre preko 2 godine

Ja sma čuo da je direktno klimpton izdao naredenje da se maltretira multimilioner I dobitnik mnogobrojnih tendera
N

Nemanja111

pre preko 2 godine

Sta ocekivati od drzave koja je nastala prostitucijom i mafijasima.. nole ajde lepo kuci proslavi Bozic kako treba pa uzmi ostala 3 slema u godini, majku im kengursku