Olga Danilović ispala u prvom kolu Vimbldona

Vreme čitanja: 1min | pon. 01.07.24. | 15:14

Tinejdžerka Anka Todoni lako slavila sa 2:0 u setovima

Srpska teniserka Olga Danilović izgubila je u prvom kolu Vimbldona od Rumunke Anke Todoni sa 7:5, 6:1. Nije uspela Olga da ponovi sjajne partije sa prošlog grend slema u kome je dobila pet mečeva, a zatim ispala u osmini finala od Vondorušove.

Loše je Olga počela meč, pa je već u svom drugom servisu morala da se bori sa brejk loptom, Rumunka je iskoristila svoju šansu i povela sa 3:1. Olga se u potpunosti vratila u meč kada je prvi servisu Rumunke za set vrati brejk, a kasnije i izjednačila rezultat na 5:5. Pri rezultatu 6:5 Danilovićeva je servirala za taj-brejk, ali je Todoni pojačala ritam i bez izgubljenog poena uzela gem protivnici i tako povela u setovima.

Izabrane vesti

Drugi set počeo je slično kao prvi - brejkom Rumunke i vođstvom od 3:0. Za razliku od prvog seta Olga nije uspela da se vrati u meč pa je do kraja susreta osvojila svega jedan gem. Todoni je posle početnog gema, servis srpskoj teniserki oduzela i pri rezultatu 4:1 čime je stavila tačku na ovaj susret.

U sledećem kolu Todoni čeka bolju iz susreta Kerolajn Dolhajd - Koko Gof koji se igra na centralnom terenu sa početkom od 17.45h.


tagovi

Olga Danilović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara