Novak Đoković (REUTERS)
Novak Đoković (REUTERS)

Đoković u idealnom terminu počinje pohod na titulu

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 16:29

Novak igra nakon Alkarasa i Sinera, Kecmanović takođe na terenu u subotu

Preskočio je Novak Đoković prvo kolo mastersa u Šangaju pošto je kao četvrti nosilac bio slobodan. U petak je saznao da igra protiv Aleksa Mikelsena iz Sjedinjenih Američkih Država, a nedugo zatim je saznao i kada će ukrstiti reket sa 43. teniserom sveta. Organizatori pretposlednjeg ATP 1000 turnira u sezoni, obelodanili su da će Novak na teren u subotuu od 18.30 po lokalnom vremenu, odnosno 12.30 po srednjeevropskom.

Karlos Alkaras i Junčeng Šang će na glavnom terenu otvoriti program, a između tog i Novakovog meča igraće Janik Siner i Taro Danijel. Kada Đoković završi, Aleksander Zverev i Matija Beluči će na teren i zatvoriće program tog dana.

Izabrane vesti

Pobednik meča između Novaka Đokovića i Aleksa Mikelsena igraće protiv boljeg iz meča Sten Vavrinka - Fabio Koboli. Ukoliko Švajcarac trijumfuje, a Novak prethodno dobije Mikelsena, očekuje nas 28. poglavlje malog teniskog klasika Đoković - Vavrinka.

Miomir Kecmanović će takođe igrati u subotu, kada će od 08.00 odmeriti snage sa Aleksejem Popirinom, čovekom koji je u trećem kolu ovogodišnjeg US Opena šokirao tenisku planetu pobedom nad Novakom Đokovićem.


tagovi

Novak ĐokovićATP Šangaj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara