Komentari na vest

Đoković: Tenis nije pristupačan u državama poput moje

N

Nemanja8989

pre 3 meseca

Ma kakav tenis i sport,tu nema para za komandanta i ortake…Sto bi rekao njegov najbolji ortak Sinisa “ja radim samo velike price”😂 Nema nama ni tenisa,ni sporta ni nicega dok su ovi na vlasti…Ovakvom coveku su ovi na vlasti skinuli terene? Pa koliki olos moras da budes da jednom Novaku Djokovicu skines terene?!? Ali da,ogromni su olosi,obraz djon,bez morala,najgori medju nama su na vlasti… I tek kada najgore skinemo sa vlasti i pustimo neke slobodne institucije(policija i sud) da rade i procesuiraju sve ovo,za primer buducim vlastima da ne pomisle na to,tada cemo biti na putu oporavka i tada ce jedan Djokovic,jedan Vidic i ostali u svim sferama i sporta i drustva,dobiti prostor koji zasluzuju i mogucnost da nesto urade,do tada NEKA NAM JE BOG U POMOCI.
G

Gjokaj piramidas

pre 3 meseca

Ti ni ne zivis u Srbiji, tako da verovatno mislis na monako
D

Dzi

pre 3 meseca

ja sto sam video dece, roditelja i trenera i ove sa hotelima i terenima i bolje sto nije. tebi svaka cast. alo ta kolicina nadmenosti, fruatracija i seljastva...tesko za svariti.

lpool

pre 3 meseca

Zasto mislis da oni zele da tenis bude pristupacniji ? Sam nadimak "beli sport" valjda dovoljno govori o njihovoj primarnoj populaciji. Treninzi su papreni, zakupljivanje terena, oprema, treneri sve je preskupo a iskreno ne vidim zasto .. Sem eto te zelje da se sport etiketira kao elitni. Problem nastaje kada dodje neko iz male zemlje, bez velike kupovne moci, bez njihovih laznih manira, radnik i borac kao sto su Novak, pre njega Lendl .. Novaku se dodatno stavlja na teret unistavanje savrsenog plana i njihovog ljubimca, plus ukljucivanje mozga ..
A

Asad

pre 3 meseca

Život nije pristupačan u državi poput tvoje/moje.
M

Ma sve

pre 3 meseca

Nas to ne interesuje,kako je koleno,ja ne mogu posle operacije meniskusa vec tri meseca slobodno da stanem na nogu,ti trcis i sprintas,svaka cast.
M

Milos9878

pre 3 meseca

Pa zato sto ti nisi nikad potrcao uzivotu a kamli cucnuo jedino u wc kad ides i to polu cucanj. Tebi bi koleno puklo na pola da cucens skroz a poredis se sa najvecim sportistom ikada na ovoj planeti..