"Đoković"
"Đoković"

Ðoković sustigao Konorsa: Želim da nastavim pobednički niz u Pekingu

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.10.15. | 15:20

Srpski teniser sada ima skor 26-0 u Pekingu i nedostaje mu još šest trijumfa da sruši rekord Rafaela Nadala

ĐokovićNajbolji teniser sveta Novak Ðoković izjavio je da mu uslovi na ATP turniru u Pekingu odgovaraju i da želi da nastavi pobednički niz u glavnom gradu Kine. Ðoković se posle trijumfa nad Ce Džangom (6:2, 6:1) izjednačio sa Amerikancem Džimijem Konorsom po broju uzastopnih pobeda na jednom takmicenju.

Srpski teniser sada ima skor 26-0 i nedostaje mu još šest da sruši rekord Rafaela Nadala, koji je na Rolan Garosu nanizao 31 uzastopnu pobedu.
"Uslovi mi definitivno odgovaraju. Osećam se veoma prijatno kada igram na centralnom terenu. Pretpostavljam da mi taj pozitivan rekord daje dodatno samopouzdanje i zato igram dobro. Nema nekog posebnog razloga. Želim samo da nastavim dalje i pobeđujem", rekao je Ðoković za sajt ATP.

Izabrane vesti

On će u četvrtfinalu igrati protiv Džona Iznera iz SAD, koji je bio bolji od Australijanca Džona Milmana sa 4:6, 7:6 (7:5), 6:4.

Biće to njihov 10. duel, a Srbin vodi sa 7-2 u pobedama. Ðoković je dobio poslednja četiri međusobna susreta, uključujući i dva ovogodišnje na mastersima u Indijan Velsu (6:4, 7:6) i Majamiju (7:6, 6:2).

Pratite MOZZART i na Vajberu

(FOTO: Action images)


tagovi

Novak ĐokovićDžimi Konorsatp

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara