Komentari na vest

Đoković slobodan bar do večeras? Policija suzavcem na srpske navijače!

a

antian

pre preko 2 godine

bio je zarazen i isao je medju ljude.ako ima svoj stav neka ga ima i treba ali svesno siriti to zlo za koje ne verujete dok ga ne osetite.ja nisam verovao ali kad sam dobio to sranje mogu reci da mu gripa nije blizu.veliki su to bolovi temperatura do 40 .svako ima pravo izbora ali nema pravo da zarazen ide medju ljude.gledam pnk 2 godine nas bombarduju kako se mora cepit pa zabrane ove zabrane one a sad kao fol pa ima pravo izbora.di je onda izbor nama svima ili je non samo za odredjene ljude
G

Gostsjvgzfsx

pre preko 2 godine

pa kada nijedan srpski teniser nije stao na njegovu stranu ( osim bivseg sada nam selektora u vd .jer je Novak selektor pravi) ,nijedan nije zapretio ni bojkotom,nicim...To sve govori..
M

Malter

pre preko 2 godine

Zašto je išao u Australiju na privremeni rad? U Njemačkoj i Švici je najbolje
S

Sud je jasan

pre preko 2 godine

Čuj da ode tiho i sledeće godine se vrati. Pod 1) zašto bi se vraćao? Pod 2) jel to opet neka garancija tipa "ma možeš da dođeš" pa ćemo te posle uhapsimo? Pod 3) Na zapadu ništa novo, isplivao sav fašistički korov... dugo su ćutali.
J

Juuu

pre preko 2 godine

Sad je sve jasno da su se politicari vlade australije zaigrali i sad ne smu da priznaju poraz i samim tim propast na izborima koji im ne gine! Kad politicari iskoriste takvog coveka i ambasadora mozete misliti kako varaju obicne smrtnike.
G

Gost cccc

pre preko 2 godine

U inat svima,zgazice ih Nole .....
O

Objasnite

pre preko 2 godine

Kakva je to sloboda kada si okružen policjom? Kakva je to sloboda kada se ispred tvog hotela ispaljuju suzavci? Kakva je to sloboda gde nesmeš da proviriš iz svog hotela? Kakva je sloboda kada svaki čas strahuješ od deportacije? Kakva je to pobeda ako dobiješ mogućnost da izađeš na teren i kada te 10.000 navijača bukvalno zviždi u svakom trenutku a protivnika za svaki pojen nagrađuju salvom aplauza? Odgovor je PIROVA.
D

Dukkka

pre preko 2 godine

E da su svi slozni pa da odustanu od turnira i nek se puse.
S

Statler

pre preko 2 godine

Neka dostojanstveno napusti Australiju i ostavi ih da se dave u sopstvenim g.... Osvajao je AO devet puta i nema potrebe više da se dokazuje, neka se fokusira na druga tri GS. Moja noga tamo više ne bi kročila a oni neka sami procene da li im je u interesu da im takav igrač trajno otkaže turnir. Gamad pokvarena.
P

Postic

pre preko 2 godine

Mislim da nije samo to u pitanju imaju oni pravilo,ko osvoji 10 puta australija opet dobija specijalno mesto u kuci í bistu ispred a jos po nesto uz to ,njima se ne svidja sto je to Djokovic
M

Ma jok

pre preko 2 godine

Ceraj do kraja, u inat!
G

G

pre preko 2 godine

Ne, kada je ovoliko daleko otisao neka ide do kraja po svaku cijenu i neka pokaze njihovo pravo lice i na sta su sve spremni. Nije bitno da li ce dobiti suzpenziju od 3 godine, on svakako cak iako osvoji turnir nikad vise ne treba da ide tamo.
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Sada da odustane nema smisla bez obzira kako ce se sva okoncati. Mi se nadamo GS No.21.
p

pacino

pre preko 2 godine

Dzesi Ovens ovakav tretman nije imao.
F

FM

pre preko 2 godine

Ovako se ne ophodis ni prema poluprofesionalnom sportisti, a ne najboljem teniseru svij vremena, rekorderu tog istog AO i coveka koji doprinosi gledanosti sa 50%. Ako ga ne puste da igra, taj AO ce biti na nivou celendzera. Dok ako pak bude igrao, s siguran sam da hoce, jer sa ovom dramom dolaze i pare, a njima su pare najbitnije, trenutak kad bude uzimao 21 GS titulu ce biti jedan od najgledanijih sportskih dogadjaja ikada.
G

Gost 88

pre preko 2 godine

Čovek je prvi teniser sveta. Gospodo ako vam se isplati zbog sponzora i svih stvari koje idu uz to,da prvi reket sveta ne igra....izvolite deportujte ga. Kakav mangup je ovaj Đoković. Njegovo osvajanje ovog turnira bi bila najlepša sportska priča decenije.
m

mila rs

pre preko 2 godine

Veka!!
a

asdhg

pre preko 2 godine

Pa ja ne znam da li je bilo koji sportista imao ovakav tretman, a da ne zaboravimo da je ovo najbolji teniser sveta..
N

Nista neobicno

pre preko 2 godine

Koji pritisak na Novaka. Tesko je naci prave rijeci za sve sto mu rade.